Sjansesløseri, men vi kjemper inn seier 4-2

Utespillere: Karsten, Mathias . Erlend . Hussein, Endre(kaptein), Emil, Anners, Morten, Elias, Abdul, Isak, Tobias, Aleksander, Simen.

Mål: Abdul, Erlend, Emil, Mathias
Assist: Morten 2,  Andreas 1, Mathias 1
Lagets beste : Emil og Morten

Vi startet kampen med å spille Brandbu nærmest ut av banen. Vi leder 2-0 etter 20 min, men hadde ett sjansesløseri av en annen verden og burde hatt minst 5-0. Men sånn er fotballen, og fotballens vesen sier også at når du brenner og brenner så kommer motstanderen på en sjanse og ofte scorer. Og slik gikk det! Brandbu scorer på sin ene da de får straffe, dermed 2-1 og pause.
Andreas er fokusert
Vi fortsetter å trykke etter pause selv om det er lengre mellom de store sjansene nå. Men etter 20 min så kommer Brandbu på sin andre sjanse  for dagen på kontring og scorer og det er til vår fortvilelse 2-2. Men vi fortsetter og får noen eventyrlige sjanser som vi mirakuløst brenner og da Brandbu kommer på ny kontring og får sin tredje sjanse for dagen , hoster Sivert opp en redning fra øverste hylle og holder oss unna total katastrofe .
Derfra og ut er det bare oss og vi scorer to kjappe og avgjør kampen og kontrollerer inn til seier 4-2.