Keepere : Andreas og Sivert
Utespillere : Mathias, Erlend, Hussein, Karsten, Mats R, Anners (kaptein), Abdul, Endre, Tobias, Morten, Sivert Tåle, Aleks, Simen, Elias, Marcus

Mål : Elias
Assist : Endre
Lagets beste : laget, samtlige spillere jobba livet av seg og stod virkelig opp mot en svært tøff motstander. Elias må få skryt for sin iskalde  avgjørelse av kampen, Endre for glimrende assist. Sivert Stensrud har også ett par match avgjørende redninger 👍

Vi dro i land en sterk seier i ett oppgjør som ble steintøft og på slutten utartet kampen seg i en retning som ikke var særlig bra. B/E/R er ett fysisk strekt og hurtig lag med skikkelig trøkk i spillet. Kampen er jevn kampen igjennom og det var ikke mange sjansene . Var litt første målet vinner og det er det vi som scorer. Endre spiller igjennom lynhurtige Elias som kommer alene med keeper og er rolig som skjæra på tunet og scorer sikkert. Alt i alt synes jeg vi vant fortjent seier og gutta kan virkelig være stolte over arbeids moralen kampen gjennom.

Høydepunkter :

Mats R i tøff duell. En av mange gjennom kampen

1. Omg :

-10 min : vi angriper på h.side, gjennom spill til Abdul, keeper redder.
-14 min : B/E/R kommer til skudd, løst og Andreas redder enkelt
-16 min : frispark BER, utenfor
-17 min : Morten drar seg fri på h.side, avslutter litt svakt i trang posisjon
-20 min : Endre skyter, ballen får høy kurve og holder på å falle ned i målet, men over
-24 min : BER kommer til en halvsjanse , utenfor
-25 min : BER kontrer, men skyter utenfor
-28 min : corner oss, ingenting
-30 min : Bøverbru gjennom på h.side. Skyter utenfor igjen
-34 min : halvsjanse oss, Aleks kommer til skudd . Men for svakt
-40 min : bra spill oss h.side mellom Anners og Sivert tåle . Men renner ut i ingenting

2. Omg :

Abdul trekker seg aldri
-43 min : BER kommer til kampens største sjanse, meget godt skudd mot hjørnet . Men Sivert er glimrende nede og redder til corner. Enormt Sivert 👍
-46 min : Endre kommer til skudd igjen , høyt over
-48 min : gj.spill mot Endre. Keeper langt ute og redder
-51 min : Morten kommer til skudd, keeper redder greit
-53 min : gult kort BER og 5 min utvisning
Elias blir gratulert etter scoring
-54 min : vi spiller oss fri på h.side og Elias klinker til med ett glimrende skudd som stryker stolpen og i nett veggen. Der trodde vi det var mål, men det viste seg bare at Elias varslet hva som ventet 😀
-55 min : BER kommer til skudd, utenfor
-60 min : Abdul drar seg gjennom, blir klippet ned på 16m streken . Dommeren lar det merkelig gå uten å blåse. Abdul må ut med skade.
-61 min : Endre slår glimrende gjennom Elias som kommer alene med keeper. Er iskald og dunker ballen utagbart inn i nettmaskene og 1-0 oss⚽👍
-67 min : herlig redning Sivert når de kommer alene gjennom
Hussein ruver i lufta
-72 min : Abdul tilbake på banen og kommer alene med keeper, skyter i nettveggen

Erlend trøkker alltid til i duellene!
Det blir lagt til 3 min og på slutten koker det fullstendig over for noen og enhver . Derfor var ikke noen av trenerne i stand til å notere noe som helst siste 7-8 min.

Men vi rydder unna og holder inn og vinner 1-0 og 3 poeng i boka!