Utespillere : Karsten , Mathias , Tobias , Hussein , Endre, Anners (kaptein) , Isak , Elias , Marcus , Aleks , Simen, Lars, Martinius , Sivert Tåle.

Mål : Anners
Assist : Isak
Dommer : Frank Andås
Lagets beste : laget kollapset sammen og stod opp fra det døde sammen.

Så skulle vi opp til manndomsprøva med G15 laget vårt . 3 kamp i Adidas cupen skulle vi møte kretsens beste G15 lag, Vind IL. Vilkårene før kampen var at Vind måtte vinne med 5 mål for å vinne pulja, mens vi måtte unngå tap med 7 mål for å ta oss videre.
Som alltid skulle vi jo gå på banen for å gi alt og prøve å få med oss ett positivt resultat.
Isak har tunga rett i munnen
Men når dommeren blåser i gang står vi igjen på perrongen og Vind velter over oss og leder 5-0 etter 20 min. Vi prøver å gjøre endringer underveis, men det er først når gutta skjønner at man må frem med kassa og stå i det at kampen snur. Siste 60 min ender 1-1 hvor vi faktisk styrer mye og er det beste laget . Og inntil 5 min igjen holder vi Vind unna puljeseier, men da de trenger det som mest henter de frem ett kanonskudd fra 25 i krysset, og kampen ender 6-1. Var svært viktig at vi fikk løftet laget og dermed den sentrale midtbanen slik at vi tok vekk rommet for nr 8 på vind som styrtet absolutt alt i første 20.

Høydepunkter :

1 omg :

-2 min Vind trer gjennom og scorer sikkert 1-0
Mathias har god kontroll
-6 min Vind kommer fri h.side. Sivert redder
-7 min Vind skyter over fra 25 m
-11 min så løfter vi oss litt, gode kombinasjoner mellom Aleks og Isak . Isak skyter fra 16m, men keeper redder
-14 min Vind spiller opp i boks , ei finte og skudd . 2-0
-15 min går fort nå, Vind slår i bakrom . Vi sover og Vind scorer alene med keeper, 3-0
-16 min : nok ett gjennomspill Vind og 4-0
-19 min : Isak skyter over etter god jobbing på topp
-21 min : Vind raider gjennom oss, vi er svært passive og dermed 5-0 og helt mørkt på kinoen!

Men etter dette skjer det noe og vi løfter oss voldsomt og ser plutselig ut som ett nytt lag. Og plutselig ser ikke vind ut som en rund million lengre.

-31 min : corner oss, etter klabb og babb skyter vi over, nesten der
-33 min : Marcus fri på høyre, innlegg men vi kommer ikke på, nære igjen
-34 min : bra spill til Elias som er igjennom alene, men keeper redder til corner .
-34 min : god corner ender med at Endre skyter over
Anners i tøff duell
-35 min : Simen tryller litt og parkerer Vind, slipper til Elias som setter opp Anners. Men utenfor
-36 min : nytt skudd over fra oss, vi fortjener mål snart nå

Pause og 5-0 vind etter 20 min hvor det er bekmørkt fra vår side. Men midtveis snur kampen og plutselig ser vi gode ut vi også og hadde fortjent en eller to reduseringer på slutten

2 omg :

-42 min : litt passive fra start og Vind kommer til god sjanse, men utenfor
-47 min : halvsjanse vind , men Andreas ute og klarerer
Dagens dommer, Frank Andås
-53 min : bra spill. Simen setter Marty på blank , men hårfin offside
-55 min : Vind innlegg, heading utenfor
-58 min : endelig sitter den, bra spill. Isak slår til slutt tilbake til Anners som skyter fra 35 m. Scoring og 5-1
59 min : plutselig styrer vi det neste. Marty spiller gjennnom Isak, like utenfor
-63 min : frispark fra langt hold , Anners slyter like utenfor.
-65 min : Isak kommer til skudd, utenfor krysset . Uflaks nå
-66 min : bra spill oss igjen, nok ett Isak skudd like utenfor
-67 min : frispark Simen som legger på Marty, Marty alene, men like utenfor
-68 min : Vind kommer på en sjelden visitt , like utenfor
-69 min : vi kombinerer fint med masse pasninger, skudd fra Anners utenfor igjen
-75 min : så hoster Vind opp en perle scoring når de trenger det som mest for å vinne pulja. Kanon fra 25 m rett i krysset.

Kampen jevn på slutten uten sjanser og det ebber ut med tap 6-1. Men vi trenere er tross alt fornøyd med siste 60 hvor vi faktisk viser at vi er på full høyde med de beste. Så må vi lære av de første 20 at vi må møte opp når toget går. Men synes vi skal være stolte av hvordan vi snudde dette og løftet oss voldsomt etter den begredelige starten.