torsdag 17. mai 2018

Ny poengløs tur over Lygna!

Lunner vs FK Toten/Kolbu/KK  4-3 (1-2)


Abdul var en av banens giganter
Kamptropp :
Keepere: Andreas og Sivert 
Utespillere : Mathias, Erlend, Hussein, Karsten, Emil, Anners, Endre(kaptein), Isak, Morten, Abdul, Tobias, Elias, Aleks, Marty.

Mål: Elias , Endre, Abdul
Assist: Morten 2, Emil 
Lagets beste: Emil, Morten og Abdul.

Det ser ut som turene over Lygna ikke er god karma for oss. Nok engang gjør vi en god prestasjon, men står igjen uten poeng. Lunner vinner til slutt 4-3 etter at vi leder 3-2. Lunner viste seg som ett særdeles fysisk sterkt lag, med mye fart og kraft.
Kampen starter litt tøft og vi er uheldige som kommer under 0–1 tidlig. Men etterhvert tar vi over alt og siste 20 spiller vi PlayStation fotball og snur det til pause ledelse 2-1. I denne fasen av kampen burde og skulle vi ha avgjort kampen , men stolper og keepern til Lunner ville det annerledes.
I andre omgang kjemper Lunner seg mer og mer inn i kampen og på slutten har de mest og gi, og det meste bikker deres vei når de snur 2-3 til 4-3.

Frispark oss

Høydepunkter :


1 omg ;


-3 min Hussein spiller fri Abdul som skyter, keeper redder 
-5 min : halvsjanse Lunner, men utenfor 
-6 min : Isak spiller fri Abdul og vi kommer 2 alene mot keeper. Abdul velger skudd og skyter i keeper. Burde sluppet til Morten der, disse sjansene må vi utnytte
-7 min : frispark Lunner fra skrått hold ca 35 m. Går gjennom feltet og spretter i mål og 1-0 Lunner . Passivt av oss
-9 min : frispark oss 25 m, over
-10 min : bra spill v.side. Nesten scoring, nærmer oss nå
-14 min : Isak vender spill til Morten som kommer ned på linja og innlegg. Keeper kaster seg og redder, men gir retur. Vi når ikke frem på den.
-20 min : så kommer Lunner på en sjelden visit og drar frem ett langskudd i tverra. Heldige der
-23 min : Abdul drar seg gjennom og kommer alene med keeper, skyter på innsiden av stolpen og bak ryggen på keeper, Lunner rydder desperat unna
-25 min: Abdul innlegg til Elias som får god tid, men skyter rett på keeper
Anners med ryggsekk
-26 min: PlayStation angrep . Glimrende kombinasjons spill på en touch ender med at Morten blir satt opp på h.side. Slår ett knallhardt innlegg og vi kommer stupende inn med flere. Elias dundrer inn utligningsmålet til 1-1
-29 min : skudd Lunner, utenfor 
-30 min : godt spill h.side, men ender opp i ingenting
-32 min: nytt glimrende angrep, ender med at Morten skyter over
-36 min: Anners spiller fri Morten, nytt innlegg. Abdul brasser, men keeper redder
-38 min: Abdul spiller Elias på blank, men han sklir og skudd utenfor
-38 min : Abdul skyter like over
-38 min: Morten tryller på h.siden og slår nytt knallhardt innlegg og igjen stuper vi inn med mange. Endre banker knallhardt inn ledelse 2-1

Pause og meget fortjent ledelse 2-1. Men vi sitter igjen på en uggen følelse av at vi skulle ha avgjort dette allerede nå. En følelse som skulle vise seg rett desverre.

Ivrige innbyttere. Isak og Elias

2 omg :


-44 min : halvsjanse Lunner , men utenfor 
-46 min : frispark oss, Abdul header like over
-47 min: frispark oss 20 m, over
-57 min : Lunner frispark 20 m, vi rydder unna 
-58 min : frispark Lunner, klabb og babb og til slutt setter Lunner den , 2-2 
-59 min : Emil slår bakrom på Abdul direkte fra avspark . Abdul setter sikkert inn 3-2 til oss
-63 min: 3 cornere Lunner som begynner å ta over kampen nå. Berntsen redder glimrende på corner nr 2
-66 min : så sover vi fullstendig. Her mister vi totalt fokus og de slipper lett gjennom og dermed 3-3
-68 min: vi skaper fortsatt litt. Morten igjennom til Abdul, men like utenfor 
-70 min : Lunner scorer på corner og dermed 4-3

Isak viser god spenst
Siste 10 blir stillingskrig, vi prøver siste minuttene og legge om til 3-5-2, men kreftene er borte og det ender 4-3 til Lunner . Synes vi spiller en meget god kamp og kjemper til siste slutt. Vi prøver igjen ved neste korsvei. Denne pulja lever sitt eget liv og alle slår alle. Det vi ser er at vi ofte er det beste laget ferdighets messig og sjansemessig , men det er tøft fysisk i G16 klassen og motstanderene kriger ofte inn ett mål eller to. Men igjen synes jeg gutta skal være stolte over innsats og prestasjon. Så får vi trene enda hardere på situasjoner foran begge bokser.

Trenerteamet
Emil styrer midtbanen som anker

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar