mandag 4. september 2017

Storseier for G 16 lag mot Vardal på Lensbygda plassen

En grå og regnfull høstkveld hvor utsiktene sto i stil med været ble snudd til en fotballfest for G16 lag 2.

Utgangspunktet for kampen var ikke det beste med en rekke forfall like før kampstart og lag 1 med kamp parallelt på Gjøvik så var mulighetene for forsterkninger begrenset.

50 minutter før kampstart er vi 11 spillere i troppen og stemningen i garderoben sånn passe før møtet med et ubeseiret Vardal lag i høstsesongen. Selv har vi to tap å se tilbake på. Men fra dette bunn nivået snur det oppover. Gutta ringer rundt til potensielle spillere og vi får med Daniel Løken Hveem og Jacob Wainwright Hveem på kort varsel. Stor takk til dere.

Stemningen stiger når vi mønstrer en regnvåt
Gressmatte på Lensbygda plassen.
Vardal presser oss bakover i starten av kampen men vi er nok en gang meget gode i forsvar og kontrings villige.

Daniel fosser opp på høyre side og skyter i stolpen på returen er banens beste spiller Haakon Stranden der han skal være og vi er noe overraskende i ledelsen. Vi fortsetter trykket og Daniel setter nr 2. Selvtilliten kommer og målene renner inn for oss. Ole G. Smedsrud scorer. Det samme gjør Stian Henriksen og Jacob og ikke minst Haakon som til slutt kan notere seg 5 mål på blokka.
Imponerende rett og slett.

Kampen ender til slutt 9-0 til våre i en kamp hvor marginene er med oss. Ikke verst det med et utgangspunkt som så alt annet en lyst ut.

Gratulerer med seieren gutter. Dette var sterkt.

Mvh Petter og Jan Børge
Sendt fra min iPhone

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar