søndag 24. september 2017

Ny seier for G16 lag 2 fører laget opp på tabelltopp.

Lag 2 G16 slår i dag Lunner G16 2, 5-4 i en meget jevn kamp som er i overkant spennende til siste minutt.

Det har vært en meget intens langhelg for gutta på lag 1 og 2 med hele 3 kamper spilt på 4 dager. Polen tur på 02 kullet og en del spillere ute med skadet går at mange av gutta har vært med på alle 3 kampene. Med det bakteppet er det meget sterkt at vi vinner alle disse tre kampene.

Så til dagens oppgjør. Det siste vi avtaler før kampen er at vi skal trykke til fra start og kjøre høyt kollektivt press med spiss og vinger. Det lykkes vi veldig bra med og før det er gått 10 minutter leder vi 3-0. Øfstbø brødrene storspiller på hver sin ving. Og Morten er farlig i bakrom. Grunnlaget for dagens seier gjøres i denne tidlige fasen.

Men Lunner gir på ingen måte opp og reduserer på tidvis bra spill. En gjennomløpning av Morten på tampen av andre omgang gjør at vi går til pause med stillingen 4-3.

I andre omgang merker nok flere av våre at det har vært mange kamper i det siste og Lunner er nok det beste laget. Heldigvis får vi straffe etter at Arthur blir felt da han er på vei igjennom. Denne setter Simen Øfstbø sikkert i mål og vi leder med 2 mål Men Lunner presser på og får redusering. Vi pådrar oss 2 gule kort i andre omgang og spiller 10 minutter med en spiller mindre. Det er mildt sagt nervepirrende for oss som ser på, men det holder helt inn.

Vi vinner 5-4 og klatrer til topps på tabellen.
Riktig nok likt med Vardal 2 som har spilt en kamp mindre. Nå er det pause en stund for lag 2 og neste kamp blir som en finale for da møter vi nettopp Vardal 2 som nå ligger likt med oss. Vi har bedre målforskjell.

Gratulerer med seieren og tabelltopp gutter.