onsdag 30. august 2017

Etterlengtet seier for vårt G15 lag mot Gjøvik Lyn

Det ble en fin aften på ØTIP denne kvelden da vårt G15 lag møtte Gjøvik Lyn 2 til seriekamp, for det var et Gjøvik lag med selvtillit som kom på besøk etter seier hele 23-0 i forrige kamp mot Snertingdal.

Vi bestemte oss for å gå ut å ta tak i kampen fra start, og det gjorde vi. Allerede etter 1 minutt får vi frispark godt inne på Gjøvik Lyn sin banehalvdel, og Simen slår et presist innlegg som Emil hedder like utenfor. Vi fortsetter å presse Gjøvik Lyn tilbake på banen og har mye av banespillet i staten av kampen, men etter 8 minutters spill kommer Gjøvik Lyn på en farlig kontring, og Lars feller Gjøvik spilleren på hjørnet av 16 meteren, og dommeren peker korrekt på straffemerket. De setter straffen sikkert i mål, og vi ligger under 0-1.

Vi lar ikke gå inn på oss og fortsetter å prøve å spille vårt eget spill, men kampen er jevn og spillet bølger frem og tilbake. Etter 23 minutters spill kriger vi frem et hjørnespark som Morten slår presist foran mål, og Emil er nok en gang på plass og hedder ballen mot mål, men en Gjøvik spiller klarer å stoppe ballen, men da dukker Håkon opp og setter returen sikkert i mål, og stillingen er 1-1 som også blir pauseresultatet.

I pausen er vi helt enige om at denne kampen er det fullt mulig å vinne hvis vi gjør vårt beste, men viktig at vi klarer å spille ballen hurtig langs bakken. Vi gjør videre 4 spillerbytter, og Martin, Sander, Mattis og Magnus kommer inn på banen. Kun etter 4 minutters spill får vi hjørnespark som Mattis slår utmerket inn foran mål. Emil får etter hvert ballen og setter den sikkert i mål, og vi går opp i ledelse for første gang i kampen. Vi fortsetter å dominere banespillet og har stort sett god kontroll på kampen, og i de periodene vi klarer å spille ballen etter hurtig etter bakken klarer ikke Gjøvik Lyn å henge med. Etter 74 minutters spill stikker Håkon gjennom en fin pasning til Morten som løper fra forsvaret og setter ballen sikkert i mål, og vi går opp til 3-1 som blir sluttresultatet.

Må gi all honnør til spillerne, for vi følger match planen veldig bra, har god innsats gjennom hele kampen, og dette gjør at vi tilslutt vinner kampen helt fortjent. Videre er det veldig gode holdninger i laget som også er veldig viktig.

Skal jeg trekke frem enkeltspillere så var Emil veldig solid gjennom hele kampen, og styrer mye av det som skjer fra sin ankerrolle på midtbanen. Videre viser Jonas sin kapasitet og er hardtarbeidende og solid gjennom hele kampen fra på venstre back posisjon.

Meget bra gutter, fortsetter vi som dette utover høsten blir det morsomt.

0-1         8 minutt              Straffe Gjøvik Lyn

1-1         23 minutt            Håkon Stranden

2-1         44 minutt            Emil Nesheim Hauge

3-1         74 minutt            Morten Halvorsrud