lørdag 18. februar 2017

Uavgjort for lag 2 mot Gjøvik Lyn G16 lag 2.

Flere bilder fra kampen finnes HER

Nok en kamp uten baklengsmål for lag 2. Denne gang var det Gjøvik Lyn G16 lag 2 som var på besøk. Det blir en kamp vi i stor grad dominerer, men til tross for mange og store sjanser holder en meget god Lyn keeper buret reint. Det vil si nesten helt reint, for Kevin Hammerstad dundrer en retur i mål etter at Rafi Ahmadi i første omgang smeller et skudd i tverrliggeren. Dessverre blir målet avblåst for offside. Både Jan Sarwary, Stian Henriksen og Arthur Helland har store sjanser men som sagt redder en meget god keeper det som kommer.

Flere bilder fra kampen finnes i klubbens albumet HER

Forsvaret vårt spiller nok en bunnsolid kamp, hvor spesielt Markus Riste imponerer stort med stor fart og kompromissløs stopper spill. Gjøvik klarer ikke og skape noen store sjanser og Marius Løvstad blir ikke nevneverdig utfordret.
Midtbanen fungerer også meget bra.
I sum nok en godt gjennomført treningskamp for lag 2.
To spillere vi kommer til å savne framover er Rafi med sin eminente teknikk og gode drible egenskaper og Jan med sitt rykk og målteft. De Spillte sin siste kamp for oss i dag og flytter fra bygda i neste uka. Tusen takk for tiden vi fikk sammen med dere, og lykke til videre i livet. Dere er begge to fotball talenter som kan nå langt.
Her er de avbildet i etterkant av seremonien hvor Klubbens leder Jo Solberg takker gutta for deres innsats for FK Toten.
Avslutningsvis vil jeg også takke for samspillet med Ali Omar. Han storspilte som keeper for oss i fjor, men en kneskade under Norway Cup har gjort at han har måttet holdt seg unna fotball siden da. Lykke til videre i livet til deg også ⚽️👍
Jan Børge Helland sitt bilde.
Mvh Jan Børge
På vegne av trener teamet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar