mandag 13. februar 2017

Uavgjort for lag 1 i årets første kamp.

Hei!

Lag 1 møtte Gran til kamp i går. Dette var årets første kamp for oss, NM - kval. kamp som ender målløst. Et resultat vi nok er skuffet over, men hvor vi også fort kunne tapt kampen. Vi møtte et fysisk robust lag, som hadde fokus på å kjempe oss ut av stilen...
Vi gjør en Ok førsteomgang, hvor vi i stor grad gjennomfører det vi er enige om- og som vi har hatt fokus på i trening gjennom hele vinteren. Vi har stort ballinnhav, men med endel avgjørende feilpasninger/ og balltap gjør at vi ikke klarer å få ballen i mål. Vi har riktignok endel sjanser, men hvor vi har en vei å gå i forhold til å ikke feile i avgjørende situasjoner.
I andre omgang flytter Gran seg noe høyere opp i banen og forsøker å hindre oss i å spille oss ut bakfra. Dette lykkes de tildels godt med. Vi blir ofte stresset i situasjoner og gjør feil. Vi skaper nok sjanser i andre omgang til å vinne kampen, men hvor vi heller ikke da er dyktige nok til å sette sjansene. Vi har også feil bakover på banen, som godt kunne endt med mål i mot- så i sum så var resultatet greit.
Det jeg med sikkerhet kan si er at svært mange har tatt store skritt fra i fjor. Vi ønsker å holde ballen i laget, og tidvis var det meget bra spill. Dette kan bli meget bra med å øve mere, noe vi får gode muligheter til fremover.
Fri i kveld, ny trening i morgen. Oppsummering av kampen med Jason etter trening onsdag!
Gjør lekser for resten av uka i kveld og vær klar for trening i morgen!!!!!
Hans Olav


Flere bilder fra kampen i Bildealbumet


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar