mandag 13. februar 2017

Pangstart for lag 2. Årets første kamp endte med seier 13-0 mot Raufoss 2

Det ble en skikkelig solid seier med hele 13-0 på Fktoten 2 mot Raufoss 2 i kveld. Selv om vi møter et lag som vi utgangspunktet er mye bedre enn, så må jeg berømme gutta for måten de gjennomfører kampen på.
Vi lykkes godt med å holde høyt tempo i pasningsspillet, og når vi mistet ballen var vi aggressive i gjenvinnings fasen, og Raufoss hang rett og slett ikke med. Gikk til pause med 6-0 ledelse etter en meget solid omgang, og vi senker nok litt på tempoet i andre omgang, men gir oss ikke før vi har scoret hele 13 mål.
Veldig gledelig å se at vi spiller fin fotball, og i forkant av flere av målene spiller vi oss rundt på sidene og slår presise innlegg foran mål hvor flere spillere kommer på løp. Har i tillegg veldig god kontroll gjennom hele kampen bakover på banen, og Raufoss klarer ikke å spille seg til en eneste sjanse.
Takk for meget god innsats idag, vi i støtteapparatet ser frem til fortsettelsen.

Sitat: Tom Bjerregård