mandag 20. februar 2017

Seier over Raufoss

Hei!
Lag 1 spilte i går andre kval- kamp for NM. Vi møtte Raufoss borte og tok en komfortabel seier- med 4-0. Også denne kampen slet vi med å komme i gang med spillet slik vi ønsker, men hvor vi fra 15 minutter og ut omgangen spiller mye god fotball. Vi har tempo i ballen, gode bevegelser og få feilpasninger. Raufoss sliter med å henge med og vi spiller oss etterhvert til flere sjanser, og hvor det til slutt ender i mål. Vi gikk til pause med ledelse 2-0.
I andre omgang starter vi opp igjen med mye bra spill, og hvor vi etter hvert går opp i 3-0. Utover i omgangen slipper vi oss veldig mye ned, hvor vi i langt mindre grad har tempo på ballen og mindre bevegelse. Vi har fortsatt initiativet i kampen, men hvor vi virker å være godt fornøyd med det resultatet som var. Vi pynter dog på målforskjellen helt på tampen og vinner fortjent 4-0.
Mange løp svært mye i løpet av kampen, i tillegg til at presisjonen var langt bedre enn mot Gran.
Vi må nok forvente å møte bedre motstand i fortsettelsen enn det vi fikk i dag,men jeg mener at vi har noe på gang. Vi trenger nok noe mere tid på å bli mere trygge på å holde ballen i laget, men hvor dette kommer gradvis- da det jobbes med på hver eneste trening.
Er ikke veldig glad i å trekke frem enkelt-spillere i kamper vi vinner, -men vil gi kred. til Aksel i går. Han legger ned en kjempeinnsats, -gjør få feil og scorer to av målene- det siste etter veldig godt spill. Øvrige mål av Utengen og Jesper.
Fortjent treningsfri i kveld, noe som bør gjelde for alle ( både skiløpere og fotballspillere), så møtes vi på tirsdag!
Ny kamp mot Harestua på søndag, hjemme.
Hans Olav

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar