Resultat: 1-2(0-1)

Kamptropp: Andreas, Sivert Tåle, Mathias, Hussein, Tobias, Anners, Nikko, Simen, Isak, Elias, Endre(kapt), Jasmin, Emil, Aleks, Karsten og Erlend.

Mål: Endre og Simen
Assist: Simen 2

Vi vinner veldig fortjent føler jeg, selv om det ble litt spenning på slutten etter at vi drar på oss en utvisning og ett baklengsmål. Men vi rir det av og tre nye poeng i sekken. Vi starter kampen best og allerede etter 4 min drar vi opp ei kanon-kontring hvor mange er involvert. Simen slår til slutt fri Endre som drar seg inn i banen og dunker kula i krysset bak en sjanseløs Raufoss keeper. Synes vi gjennom hele første omgangen har god kontroll på kampen og setter opp flere store sjanser. Isak dundrer bla en i stolpen og ut på banen igjen. Raufoss får en stor sjanse på slutten av omgangen som de blåser over. Utover dette har Berntsen og co bak god kontroll.

I andre omgangen fortsetter vi å styre kampen og etter 46 min setter vi opp ett godt angrep som ender med at Raufoss feller Simen på hjørnet av deres 16 m. Frisparket tar han selv, curler det knallhardt over muren og i nærmeste hjørnet og 2-0 bak nok en gang en sjanseløs keeper. Klassemål! Utover omgangen tar Raufoss mer over uten å skape de store sjansene før helt på slutten hvor de reduserer og skaper litt nerver hos oss. Men vi rir av stormen og vinner fortjent. Synes hele troppen må få ros for glimrende innsats, moral og gode ferdigheter. Vi tør å spille ball og viser ved flere anledninger at vi er kapable til å spille motstanderen ut av banen i enkelte angrep. Så handler det om å jobbe enda mer på å øke presisjonen slik at det kan skje enda oftere.