tirsdag 20. august 2019

Uavgjort for G16-2

Lunner G16 vs FK Toten G16-2

Resultat: 1-1 (0-0)

Kamptropp: Jasmin, Magnus, Oliver, Marty(kaptein), Marcus, Mats, Martin, Hussein, Emil, Lars, Aleks, Petter, Samuel, Magnus

Mål: Aleks
Assist: Martin

Vi møter ett sterkt Lunner lag som er oss overlegne fysisk. Men vi kompenserer med stor innsats og gode ferdigheter. I vårsesongen tapte vi 4-0, denne gangen får vi med oss sterke 1-1.
I førsteomgang blir vi i motvinden på Hadeland trykka bakpå og Lunner har mye ball og presser oss så vi blir veldig lave. Men vi holder dem unna de store sjansene og Jasmin tar det som kommer. Offensivt skaper vi lite, men kommer til ett par farligheter uten å lyktes helt.
I andre omgangen kommer vi mye mer med, og er det beste laget i første del av omgangen. Etter 46 min får vi ett frispark inne på Lunner’s halvdel. Marty slår inn. Martin kjemper og header ballen til Aleks som setter inn 1-0 fra kort hold. Nå er vi i dytten og får til mye bra pasningspill. Etter 55 min kommer Lunner fri på siden og slår ett langt innlegg diagonalt inn bak forsvaret vårt. En Lunner spiller når ballen og header i flott bue over Magnus og dermed er det 1-1.
Deretter bølger kampen litt frem og tilbake før Lunner tar over mye av spillet siste 10 min. De skaper noen sjanser, men Magnus redder glimrende de store sjansene deres.
Alt i alt en sterk prestasjon mot ett sterkt Lunnerlag, synes vi får ett fortjent poeng ut i fra innsatsen vi legger ned. Godt jobba gutter

Trenerteamet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar