Resultat: 4-1(3-1)

Kamptropp: Andreas, Sivert Tåle, Mathias, Hussein, Tobias, Martin, Nikolai, Simen, Isak, Aleks, Endre(kaptein), Erlend, Emil og Jasmin

Mål: Simen(straffe)
Assist: Endre

Vi møter Gran til første av to toppkamper i pulja med returmøte neste torsdag. Gran er ett meget sterk og  fysisk lag med mye muskler, god ferdigheter og mye fart. Gårsdagens kamp ble ett temposterkt oppgjør og ett sjanse-bonanza Dessverre var det Gran som var mest effektive og dro av med seieren.

Vi starter kampen bra og i en kamp med stort tempo skaper vi to enorme sjanser første 10 som vi mirakuløst setter utenfor og over. Kampen bølger frem og tilbake. Gran spiller veldig direkte og slår ekstremt mye langt. Ofte med stor presisjon og det skaper endel trykk mot oss defensivt. Etter 27 min får de til ei kanonkontring og setter 1-0 på deres første store sjanse. Vi håndterer dette litt dårlig og «klapper» litt i sammen etter scoringa og roter det til og nærmest gir bort noen situasjoner hvor vi normalt har god kontroll. Og i løpet av to(2!) minutter setter Gran tre scoringer, og sett i ettertid avgjør kampen med 3 raske scoringer og 3-0. Vi kjemper oss tilbake i kampen og rett før pause blir Endre dratt ned og vi får straffe. Denne setter Simen sikkert og kontant i kassa, dermed 3-1 til pause. Vi øyner nytt håp! Andre omgangen blir etterhvert en orgie av sjanser, spillet bølger frem og tilbake, vi skaper noen enorme sjanser. Men igjen er det Gran som scorer først, og med 4-1 midtveis i omgangen er det nok avgjort. Etterhvert blir det litt ampert utpå der og dommeren velger å legge til 8 minutter etter endel tøffe situasjoner. Siste 15 blir det mye Hawaii, og begge lag har store muligheter for scoring. Men det ebber ut med 4-1 til Gran. Vi tapte vårkampen 4-0 uten at vi kom til de store sjansene. Denne gangen synes jeg vi kommer mye bedre ut av det. Totalt sett skaper vi over 10 virkelig store sjanse og kunne fort ha fått med oss poeng, men da må vi rydde vekk perioden vi kollapset i første omgangen. Alt i alt mye bra å ta tak, samt endel rusk å ta tak i defensivt. Vi må bli bedre til å håndtere det direkte spillet deres, om ei uke er det returoppgjør og da må vi være forberedt.