fredag 20. september 2019

Uavgjort i toppkampen G16


FK Toten G16-1 vs Gran G16-1

Resultat: 1-1 (0-0)

Kamptropp: Andreas, Sivert Tåle, Mathias, Erlend, Tobias, Martin, Hussein, Nikko, Isak, Aleks, Endre(kaptein), Anners, Karsten, Marcus og Jasmin

Mål: Isak Blien
Assist: Endre

Dagens toppoppgjør ender uavgjort 1-1 etter heroisk innsats fra våre gutter. Gran er ett meget sterkt lag med mye fysikk, fart og teknikk. Men vi kjemper som løver hele kampen, og holder de stort sett unna de store sjansene. Vi er godt forberedt på deres direkte spillestil og holder oss samlet som lag kampen gjennom. Vi er gode til å forsvare oss i flokk og ikke bare en og en.
Vi starter kampen glimrende og Endre er nær scoring allerede før minuttet er gått. Utover omgangen presser Gran oss, men vi holder de unna og 0-0 til pause.
Gran opprettholder ett visst trykk også i andre, men vi holder de fra livet med glimrende forsvarsspill. Men etter 63 min glipper det og Gran header inn ledermålet. Men vi kjemper oss inn igjen i kampen og kommer oss høyere i banen. Skaper noen halvsjanser, og etter 74 min kjemper vi oss til en corner. Sivert Tåle slår denne glimrende fra vår venstre side. Knallhardt og i riktig høyde, og den går via Endre gjennom til Isak som setter hodet på ballen og kriger inn 1-1. På overtid setter vi opp nok ett godt angrep og er nær ny scoring. Men det hadde kanskje vært i overkant.
Alle gutta i troppen må virkelig få toppkarakter for innsats og vilje til å kjempe for poenget mot dagens knalltøffe motstander

Trenerteamet
God kamp fra Andreas

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar