Kamptropp:

Andreas, Karsten, Erlend, Mathias, Tobias, Nikko, Sivert Tåle, Simen, Aleks, Endre(kapt), Isak, Jasmin, Lars og Marty.

Scoring: Mathias
Assist: Simen

Vi reiser opp til Hov for å møte serielederen og en motstander vi har slitt veldig mot tidligere. Denne gangen møter vi opp fra start og tar tak i kampen direkte. Hele første omgangen styrer vi og skaper flere store sjanser, men kula ville ikke i nettet. 10 sekunder før pause scorer S.Land etter masse møljespill. Dermed 0-1 til pause, vi følte oss veldig ranet i denne omgangen.

Jasmin og dagens målscorer Mathias
Vi går utpå i andre omgang for å fortsette det gode spillet, men sliter litt rett etter pause. Mulig vi er litt preget av baklengs målet rett før pause. Etterhvert kjemper vi oss inn igjen og etter 21 min i omgangen får vi corner. Simen slår perfekt inn, og etter litt klabb og babb setter Mathias inn utligningsmålet.
Etter dette jakter vi seiersmålet og er nærme ved flere anledninger, men marginene ville ikke være på vår side, og det ebber ut med uavgjort 1-1.
Kan ellers nevne at vår eminente keeper Andreas ble skadet og måtte gå ut ved pause. Jasmin går inn i andre omgang og gjør jobben på glimrende vis.

Synes hele gjengen, alle 14 i troppen, jobber samlet knallhardt hele kampen og kjemper S.land ut av stilen i store perioder. Bra match gutter 👍