Bildet kan inneholde: 3 personer, folk som driver med idrett og utendørs
Godt å se Anners frisk igjen!
Kamptropp: Jasmin, Karsten, Mathias, Erlend, Tobias, Sivert Tåle, Anners, Simen, Isak, Elias, Endre(kapt), Aleks, Marty, Mats

Mål: Endre, Aleks
Assist: Simen 2

Vi reiste over Lygna som serieleder etter 5 strake kamper av god klasse. Vi er fortsatt serieleder og har fortsatt alt i egne hender, men i dag var vi helt avskrudd og selv da vi etter 40 sekunder får servert ballen på blank kasse, virker vi uinspirert og utnytter ikke sjansen. Sekunder etterpå smeller det andre veien og 0-1. Brandbu vil mye mer enn oss gjennom hele omgangen og leder hele 4-1 til pause. Endre står for reduseringen.
Bildet kan inneholde: 2 personer, folk som driver med idrett og utendørs
Mathias viser god spenst
I pausa prøver vi å mane til kamp, og vi starter andre omgangen med å sette kraftig press på Brandbu. Dette lykkes vi med og ser ut som ett nytt lag. Vi reduserer ved Aleks til 2-4 og vi øyner håp. Men 11 min ut i omgangen kommer Brandbu over midten for første gang i omgangen, og nok engang smeller det og 2-5. Når de to minutter etterpå blir servert ett mål på ei kule som aldri var inne er kampen over. Dermed ebber det ut med 2-6 mot ett for dagen mye bedre lag enn oss.

Vi får bare gå i oss selv og lære av dagens kamp, ingen ting går av seg selv uten innsats og trøkk i bunn.