Andreas, Tobias, Erlend, Hussein, Elias, Sivert Tåle, Nikolai, Simen, Isak, Aleks, Endre, Jasmin, Lars, Marty, Karsten.

Mål: Simen 3, Elias 1
Assist: Simen 1, Isak 1.

Situasjoner:

-10 min 1-0 oss. Bra spill, Simen skyter, keeper slår til corner. Simen slår inn, Elias header i kassa.
- 25 min 1-1. Gran får corner og utligner på ett kontant skudd fra kort hold.
- 27 min 2-1 oss. Vi slår tilbake direkte etter glimrende spill. Vi setter opp Isak på høyre side. Isak gjør gran spillerne svimle med noen fantastiske dragninger. Kommer fri og slår 45 ut, der kommer Simen og dunker ballen kontant i kassa.

- pause og fortjent 2-1 oss

- 42 min. Godt spill oss, Elias dunker til og treffer tverrligger og ned på strek. Simen setter nesten retur, men ikke mål denne gangen.
- 47 min. Vi vinner en corner. Simen klinker til og skrur ballen opp i bakre kryss fantastisk kule Simen👍
- 51 min. Gran reduserer på en overgang og dermed 3-2
- 67 min. Gran utligner på en situasjon som nok burde vært avblåst. Keeper Berntsen har ballen i grep, men Gran skyter den ut av henda hans og klarer å sette den til slutt. Dermed er vi like langt og 3-3
- 68 min. Vi bryter ved Simen og har en kanonmulighet til å kjøre overgang. Gran holder igjen Simen og dermed gult kort og 5 min utvisning.
- 69 min Simen tar frisparket selv. Endre kommer på godt innløp og når nesten ballen foran keeper som dermed feilvurderer og ballen går rett i kassa og vi er i føringen igjen, 4-3 ved Simen.
- 78 min. Nytt gult kort og utvisning på gran spiller.

Slutt og 4-3 oss👍

Vi møter ett Gran lag som slo oss 4-0 i serieåpningen. Denne gangen har vi bestemt oss for å revansjere den matchen. Vi kommer best ut av blokkene og setter fortjent 1-0 tidlig. Synes vi er det klart beste laget i førsteomgangen og selv om Gran utligner, klarer vi å holde tak i matchen og går til pause med fortjent 2–1.
I andre omgangen kommer Gran mye bedre med og setter press på oss. Allikevel er vi farlige og skaper noen store sjanser før vi setter 3-1 på en fantastisk corner fra Simen. Resten av matchen handler mye om å forsvare oss. Andreas Berntsen gjør en kanonmatch og redder oss i flere situasjoner. Vi er sterke mentalt og tross utligning til 3-3, har vi vilje og mot til å fortsette å gå for serier. Og vi klarer som sagt og hente enda en scoring ut av erme og dermed 4-3 seier og vi kan nytte å gå til helg på tabell topp👍