Kamptropp:

Andreas, Karsten, Erlend, Mathias, Tobias, Sivert T, Nikolai, Simen, Isak, Elias, Endre(kapt), Jasmin, Lars, Aleks, Hussein, Marty.

Mål: Simen 2, Endre 1
Assist: Simen 1, Sivert 1

8 min 1-0 oss, Simen legger ett frispark fra v.sida vår perfekt på hodet til Endre som scorer sikkert.
11 min 1-1. Raufoss scorer etter litt klabb og babb i vår boks.
20 min 2-1 oss. Elias setter opp Simen på kanten som skjærer inn, går av backen og scorer sikkert.
32 min Simen setter den i mål, men trolig vanskelig for dommeren å vurdere om den er inne eller ei.
38min 3-1 oss. Simen setter ett langskudd på kassa som keeper feilvurderer og ny scoring.
67 min: Aleks setter en stor sjanse i stolpe ut.
73 min: 3-2. Raufoss reduserer etter en ny klabb og babb situasjon hvor vi ikke får rydda unna.

Ny tre-poenger etter en kamp gutta virkelig går i kjelleren for å holde Raufoss fra livet. Vi starter kampen bra og vi er det beste laget gjennom hele første omgangen. I tillegg til de 3 måla så skaper vi ett par kjempesjanser som vi ikke setter.
I andre omgangen starter vi bra, men etterhvert tar Raufoss mer og mer over spillet. Vi er litt på tannkjøttet fysisk utover omgangen. Allikevel er vi veldig strukturerte og jobber hardt, og det er faktisk vi som skaper de største sjansene også denne omgangen. Raufoss skaper egentlig ingenting selv om de presser hardt på. Men 8 min før slutt setter de reduseringen og resten av kampen dreier seg om å holde unna. Alle gutta jobba livet av seg og kampen ebbet ut med velfortjent seier 3-2.