fredag 29. september 2017

Toten-Raufoss 1-0

Kampen for G16-1 på ØTIP mot Raufoss ble spennende helt til siste slutt.

Vi starter kampen greit, og allerede etter 5 minutt var vi farlig frempå med et skudd fra Aksel. Etter dette sliter vi med å få til eget spill, også er vi ikke aggressive nok når vi forsvarer oss, så dette var rett og slett ikke godt nok. På tross av dette klarer vi å gå til pause uten å slippe inn mål, og det var viktig.
Gjør hele 5 spillerbytter i pausen, Stian inn som Keeper, Marius Løvstad (målmaskinen) inn som spiss, Henrik R inn på flanke, Jonas inn på venstre back og Sander og Emil NH inn som indreløperne. Også bestemmer vi oss for å være mer aggressive i presset og prøve å tørre å spille vårt eget spill.
Vi klarer mye av det vi snakket om i pausa, og presser Raufoss fra starten av 2 omgang, men etter 46 minutters spill er Raufoss i angrep, og vi er litt uheldige med et tilbakespill til egen keeper, for en Raufoss spiller snapper dette. Stian kommer ut å redder skuddet, men feller samtidig Raufoss spilleren, og Raufoss får korrekt straffe. De setter straffen ned i høyre hjørne, men der ligger Stian å gjør en mesterlig redning. Etter dette fortsetter vi å presse på, og klarer å presse Raufoss tilbake på banen, og etter 53 minutters spilles ballen til Marius Løvstad som vender og skyter ballen i mål med venstre fot, så målmaskinen slår til igjen. Vi tar over mer og mer av spillet, og har god kontroll bakover etter dette, så vi vinner tilslutt fortjent 1-0.
Spillemessig har vi gjort bedre kamper enn dette, men vi vinner, og det er viktig. Er fortsatt ubeseiret i høstsesongen, og med helt i toppen av tabellen, så det blir en spennende avslutning på sesongen.
Må trekke frem en matchvinner i begge ender av banen, for Stian Henriksen kommer inn og redder straffe og gjør en kjempekamp i mål, også Marius Løvstad som scorer mål på bestilling. I tillegg kommer Sander Odenrud inn å tilfører laget mer energi i andre omgang, også spiller Sindre Rødningsby meget bra etter at han blir flyttet ned på høyre back.
Er igjen 4 kamper, og neste er borte mot Lunner 10 Oktober.