torsdag 21. september 2017

Seier mot serielederen for lag 2 G16

Velfortjent seier for vårt G16 lag 2 mot serieleder Lillehammer G16 3.

På en nydelig høstkveld på Lena storspiller våre gutter og vinner velfortjent 4-2. Det kunne blitt mye mer for i kveld var det ikke mangel på sjanser for våre. All ære for offensivt spill som avtalt før kampstart.

Allerede før det har gått et minutt bryter Marius Bjerregård på midtbanen, kombinerer med Arthur og sammen skaper de en kjempesjanse som Jacob til slutt setter like utenfor. Vi fortsetter presset og sjansene kommer som perler på en snor, men mål blir det ikke før superreserven Marius Løvstad entrer banen. (Haste innkalt pga forfall like før kampstart) Han setter vårt første og vi går til pause med 1-0 ledelse. Det kunne like godt stått 4-0.

Tidlig I andre omgang utligner Lillehammer noe overraskende på den første sjansen de har i kampen. Men vi fortsetter å trykke på og gutta stor spiller til tider. Målene renner inn og det er unge Løvstad som setter alle våre 4. Lillehammer får inn en redusering på slutten men vi vinner komfortabelt.

Dette var meget bra gutter og etter en tøff start så er lag 2 nå på andreplass på tabellen kun slått av dagens motstander Lillehammer som har et poeng mer. Dog med en kamp mer spilt.

På søndag møter lag 2, Lunner og da har vi muligheten til å gå helt til topps.

Gratulerer med seieren gutter i dag var dere gode.