tirsdag 5. september 2017

Oppsummering av kampen mellom Gjøvik 2 mot Toten G16

Det ble en spenning helt til siste slutt på en regntung Gjøvik stadion denne høstkvelden,  for vi møtte et heltent Gjøvik Lyn lag som hadde bestemt seg for å gi full innsats.

Vi bestemte oss for å gå ut å spille vårt spill og presse Gjøvik tilbake på banen, og det klarte vi i starten av kampen, for allerede etter 2 minutters spill kom Tolasa ned til dørlinja og slo et presist innlegg foran mål som vi setter like utenfor mål.

Etter dette bølger kampen frem og tilbake, og det er mye spill på midtbanen uten at noen av lagene klarer å spille seg til store sjanser. Når vi har spilt 27 minutter kommer Gjøvik Lyn ned på vår høyre side å slår inn foran mål, vi klarerer i første omgang, men ballen havner i beina på en Gjøvik spiller som fra 16 meter setter ballen utenfor rekkevidden til Marius i vårt mål.

Etter dette fortsetter vi å spille ball og har våre sjanser, men klarer ikke sette ballen i mål, så vi går til pause på stillingen 1-0  til Gjøvik Lyn.

I pausen snakker vi om at vi er det beste laget og ønsker å gå ut å vinne kampen, og at dette er fullt mulig. Vi gjør også 3 spillerbytter, og inn kommer Arthur, Morten og Magnus.

Spillemessig er vi det beste laget i  starten av 2 omgang, og etter 7 minutters spiller Tolasa en nydelig gjennombruddspasning til Aksel som setter utenfor keepers rekkevidde, men den går dessverre i ballen i stanga. Etter 25 minutter får vi hjørnespark som slås presist inn foran mål, og det er tilslutt Aksel som får hodet på ballen og den går i mål, og vi har utlignet. I denne perioden er vi gode, og spiller oss til flere sjanser. Blant annet får Jonas vist frem sin løpskapasitet og hurtighet i det han stormer gjennom Gjøvik forsvaret, men alene med keeper setter han ballen like utenfor mål. Gjøvik er også farlige på en kontring helt på slutten, men også denne ballen går i stanga, så kampen ender tilslutt 1-1.

Må gi alle spillerne godkjent i denne kampen, vi vi har god innsats gjennom hele kampen, og vi spiller en god kamp.

Med dette resultatet klatrer vi opp på 2 plass på tabellen i 1 Divisjon for G16, og det må vi være fornøyd med.

Neste kamp for G16-1 er mot Søndre Land torsdag 14 September.

Lagledere Tom og Frank ser frem til fortsettelsen.