fredag 9. september 2016

Toten G 16 lag 2 slår Vind sitt førstelag 3-2. Avgjørelsen kommer på overtid.

Må starte med å takke alle spillerne som var med til Vind i kveld for en fantastisk fotball opplevelse, for dette var skikkelig moro.
Vi får 5 forfall inn mot kampen, og i tillegg er alle G01 gutta fra Lena U-skole på skoletur, men vi klarer allikevel å stille et lag som består av spillere fra alle våre 4 lag, og vi møter førstelaget til Vind som er serieleder.
Vi bestemmer oss for å gå tøft ut å presse dem høyt i banen, og få kampen inn i vårt spor. Vi lykkes godt med dett...e og er klart det beste laget i første omgang, og Vind spillerne blir løpende mye imellom. Vi har våre sjanser, men klarer ikke sette ballen i mål. Vind spillerne blir veldig frustrerte, for vi klarer å trille ballen hurtig når vi har ballen, også er vi gode i førsteforsvarsrollen når vi forsvarer oss.
Etter 13 minutter i andre omgang får vi hjørnespark, og en Vind avklaring havner i beina til Torgeir som setter ballen kontant i mål, en god prestasjon. Utover i omgangen klarer Vind å løfte spillet sitt høyere opp i banen, men vi står godt i mot, og Håvard som forøvrig var strekkskadet har et par meget viktige redninger. Etter 30 minutter skyter Vind fra langt hold, og ballen går i mål. Kun 3 minutter senere er de frempå igjen, og for første gang i kampen er Vind i ledelse 2-1.
Etter sterkt ønske fra Amund Møllerhagen flyttes han frem som spiss, og Ali inn i forsvarsfireren, og dette var en genialt trekk og avgjør tilslutt kampen til vår fordel. For med 4 minutter igjen av kampen kriger Amund inn utligningen, og stillingen er 2-2. Kampen er åpen på dette tidspunktet, og spillet bølger frem og tilbake. Dommeren legger til 3 minutter, og med kun 20 sek igjen å spille slås ballen opp på Amund M som på et mesterlig vis vinner duellen og skyter ballen i mål, og vi slår serielederen 2-3. Dette er en skikkelig lag seier, men må trekke fra Amund Møllerhagen med sine 2 scoringer, og Erik Fodstad som løper utrolig mye å vinner veldig mange dueller på midtbanen. Vi kan være veldig fornøyd med dette gutter, bra jobbet.