mandag 26. september 2016

Seier øverst i Gudbransdalen for lag 1

Hei. Kampref fra oppgjør mot Dombås/ Lesja, hvor vi vinner 5-2.
Nok en seier i høst mot et fysisk robust lag. Kampen gikk på Lesja, noe som betydde langtur til fjells. Dette bar også første omgangen preg av, hvor det kunne virke som det tok noe tid " å få bussturen ut av kroppen". Dombås var som sagt et fysisk godt lag, og hvor de kom greit i gang og tok ledelsen i kampen. Vi kom noe mere med etterhvert og hvor vi utlikner, noe som står seg til pause. Etter pause er vi det k...lart beste laget. Vi er mere "på" og scorer fire mål. Dombås reduserer en gang, men hvor vi tar en komfortabel seier med 5-2.
Mål av Sivert, Amund (str), Emil, Erik og Sander.
Vi reiser til Lesja med 12 mann, men gjør en grei kamp. Vi veksler nok en gang på med keeper, og hvor både Sander og Aksel står bra i mål. Endel småskader på flere gjør prestasjonen der oppe veldig bra.
Det blir nå en lengre pause( tre uker) frem til neste kamp. Viktig at vi holder det i gang, men hvor nok noen nå trenger å ta seg inn etter en tøff uke med mange kamper og treninger.
Skreia- gutta 01, reiser i morgen til Polen og blir borte en uke. Som sagt på trening i går- ta dere gjerne en joggetur om dette lar seg gjøre. God tur til alle!!
Vi andre kjører på som vanlig- dvs det kom spm på bussen om fri i dag søndag. Mange er slitne og vi kjører derfor fri for gruppe 1 i dag. (Helt sikkert mulig å bli med gr 2 for de som ønsker dette). Endel kamper skal gjennomføres for lag 2,3 og 4 samt Jr, så jeg vil tro d også blir mulighet for kamper for de fleste før vi har neste kamp.
Nyt resten av helga, så møtes vi til ny trening på tirsdag!!