mandag 19. september 2016

Knepent tap for lag 4 på Næroset.

Tilbake fra en unormalt mild og fin september kveld på Næroset. Lag 4 møter nok en gang et lag med spillere som er eldre en dem selv, og greier seg meget bra selv om resultatet i dag ble 4-3. Litt merkelig kamp for den er satt opp som en 9er kamp, men Næroset stiller med 15 mann (6 innbyttere ?). En 15 åring, tolv. 16 åringer, en 17 åring og en 18 åring. De to siste på Disp.
Vårt eget lag består av en 14 åring, to 16 åringer og resten 15 åringer altså et vesentlig yngre lag en det Næroset mønstret. Banen er også et kapitel for seg, preget av isbrann fra i vinter, ujevn med tuer og kuler.

Kampen starter og våre gutter som er uvant med å spille på 9er bane er litt reservert i starten, og mot disse eldre guttene  får de tidlig et mål i mot. Litt ut i omgangen er Næroset heldig. En av deres spillere skyter en avklaringsball høyt til værs fra egen bane halvdel. Ballen går i bue mot vårt mål og sniker seg inn ved den ene stolpen. Det står 2-0

Etter dette løfter vi oss, disse store gutta er ikke så farlige allikevel. Spillemessig er vi helt på høyde om ikke bedre. Vi skaper mange sjanser, men sliter med å score, men til slutt sitter den. Ballen blir spilt ut på Jacob Holte på venstre ving, han skyter en nydelig pasning inn foran mål, hvor Stian bredsider ballen i mål fra sin spiss posisjon. Vi går til pause med 2-1.
I andre omgang åpner vi helt klart best, presser Næroset bakpå og skaper en haug med sjanser, og på en av dem sitter ballen i nota. Det er yngstemann Rafi som på en av sine raid setter ballen i mål. Vi forsetter presset, men mot spillets gang kommer Næroset på  kontring og scorer ikke bare en gang men 2 ganger i løpet av kort tid. Vi ligger under 4-2 i en periode hvor vi helt klart dominerer spillet. Gutta gir ikke opp og spiller seg igjen til mange store sjanser, men vi scorer ikke før helt på tampen hvor Arthur lurer av både Nærosets midtstopper og keeper og setter ballen i åpent mål. Mer blir det ikke og vi går på et knepent tap, mot et lag med langt eldre spillere.
Det er aldri morsomt å tape, men i dag har dere ingen grunn til å henge med hodet gutter. Dere spilte en meget bra kamp mot store sterke Næroset spillere, underholdningsverdien var stor.
Vår bestemann i dag var Heine Bjerkeengen som, som midtstopper vant svært mange dueller både i luften og på bakken. Sterk og kompromissløs mot fysisk sterke Næroset spillere. Gratulerer

Mvh To fornøyde trenere (selv om det ble tap)