onsdag 14. september 2016

Serieleder Vind G16 lag 3 ble for sterke. Vinner 1-4 mot vårt guttelag nr 4.

Et ubeseiret Vind lag bestående av utelukkende 16 åringer (bortsett fra en spiller) besøkte vårt lag 4 i dag.
Førsteomgang er jevn, men en meget god Vind spiss som dribler seg igjennom hele vårt forsvar sender bortelaget i ledelsen. Det er også resultatet til pause. Etter pausen er vind det beste laget og de øker kjapt ledelsen til 0-3, men så kommer vi mer med i kampen. Rafi går på et av sine mange raid med ballen i bena, slår den ut til Jan på høyre kant som dundrer ballen i mål. Det står 1-3, vi forsetter presset og er dette tidspunktet det beste laget på banen. Vi kjemper oss til en corner på høyrekant. den slås inn i feltet og vi er nære på å score flere ganger. Til slutt heades ballen mot åpent mål, men Vind sin gode keeper får så vidt en hånd på ballen, slik at denne går i stolpen. I stedet for at vi velfortjent reduserer, så kontrer Vind med sin høyre ving. Vår venstre back prøver å skjerme ballen men i basketaket som da oppstår så går begge i bakken innenfor 16 meteren og dommeren dømmer straffe. Denne setter Vind og de går opp i 1-4 som også blir slutt resultatet.

Tidvis bra fra våre, spesielt i midten av andre omgang, men vi er for ujevne og taper i dag for et bedre lag. Vi får legge oss i selen og trene sik at vi blir bedre.