tirsdag 9. april 2019

Treningskamp Raufoss G16-2 vs FK Toten G16-1

Treningskamp:

Raufoss G16-2 vs FK Toten G16-1

Resultat: 2-2 (1-1) 

Kamptropp: Andreas, Samuel, Hussein, Erlend, Sivert Tåle, Endre, Anners, Simen(kapt), Elias, Aleks, Isak, Jasmin, Karsten, Nikolai, Marty. 

Mål: 

5 min 1-0 oss ved Elias. Glimrende spill, Isak spilt igjennom på v.kant. Drar seg fri og slår glimrende tversover til Elias som kommer på bakre og dunker kula i nettet. 

26 min: 1-1 Raufoss. Vi føler vi burde hatt ett frispark ute på sida, isteden får Raufoss gå med ball og vi blir litt passive og dermed mål. 

45 min: glimrende kontring. Karsten vinner på hue i egen boks. Anners kjemper durabli og vinner andreball. Slår opp Endre som går av sin mann og setter opp Simen som drar seg inn foran stopper og kommer alene med keeper og setter 2-1 oss bare sekunder etter at Karsten har klarert ett innlegg. Glimrende scoring. 

73 min. Raufoss utligner til 2-2. De angriper på vår v.side og en av midtbane spillerne deres får gå fryktelig uhindra inn i vår boks og dunker inn utligningsmålet. Vi møter sesongens sterkeste motstander så langt og klarer oss veldig bra. Synes vi hadde fortjent seieren, vi må bare bli enda tøffere i noen avgjørende situasjoner. Vi varierer spiller vårt veldig bra. Vi spiller oss bra ut bakfra selv om Raufoss prøver å sette høyt og aggressivt press. Vi klarer å sette hurtig i gang fra keeper der dette er beste løsningen, og innimellom må vi slå langt fra keeper. I alle situasjoner så tørr vi spille ball og spillerne er flinke til å by på ball. Vi setter opp mange gode kombinasjoner som ender i gode målsjanser. Periodevis gode til å vende spill og sette opp kantspillerne våre med mye rom å gå i. Utover i kampen får vi endel vondter og småskader og må bytte endel. Men synes vi håndterer dette bra, og alle går inn og gjør en god jobb uansett rolle de ble satt i. Alt i alt en meget god generalprøve. 

Trenerteamet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar