FK Toten G16-2 vs Lunner

Resultat: 0-4 (0-2)

Kamptropp; Jasmin, Karsten, Marcus G, Hussein, Nikolai, Tobias, Marty, Mats, Petter, Lars, Aleks, Erlend, Oliver, Samuel, Magnus

Dagens kaptein Martinius
Vi starter kampen litt ruskete og blir straffet med baklengs allerede etter 3 min. Etter dette løfter vi oss og er bra med i kampen i 25 min, skaper ett par gode sjanser. På slutten av omgangen kommer den store fysiske forskjellen mer til syne og vi blir pressa tilbake og litt før pause scorer Lunner igjen og dermed 2-0 halvveis. Vi gjør noen justeringer i pausa og går igang med godt mot og håp om å kjempe oss tilbake i kampen. Synes vi løfter oss og holder greit følge med Lunner denne omgangen. Men vi klare bare nesten å bryte de ned, og på slutten, siste 3 min, scorer Lunner to mål til på kontringer og dermed ender det 0-4 som vel synes å være i overkant.