lørdag 13. april 2019

Treningskamp: FK Toten G16-2 vs Vind G16-2

Kamptropp: Jasmin, Karsten, Mathias, Marcus G, Samuel, Marty(kapt), Lars, Nikko, Mats, Petter, Aleks, Tobias, Oliver, Elias. 
Målscorer Mats

Mål: Mats 
Assist: Aleks 

Målsituasjon: 20min - Marty slår lang ball i rommet bak backen til Vind. Petter jager og vinner ball, slår til Aleks som spiller fri Mats som skyter to ganger før ballen er i kassa. Vi møter ett velspillende og godt Vind lag som har endel ball i første omgangen. Allikevel har vi stort sett kontroll defensivt og vi er gode på endel kontringer og har sjansestatistikken på vår side. Teller 4-1 i store sjanser til oss. 

I andre omgangen kommer vi bedre i gang spillemessig og styrer første halvdel av omgangen. Vi får til endel gode kombinasjoner og burde ha avgjort kampen i denne perioden. Etterhvert kommer Vind mer med igjen, men vi holder greit unna og vinner fortjent 1-0. 
Bra jobba gutter, viktig at vi holder formen vedlike gjennom påsken nå. Seriestart allerede første dag etter påske, tirsdag 23/4. Minner om treninger tirsdag og onsdag neste uke pluss mandag 2.påskedag. 

Trenerteamet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar