Dagens beste

Øyer/Tretten vs FK Toten/Kolbu/KK

Resultat : 5-1(3-1)

Kamptropp :

Keepere : Jasmin og Magnus Utespillere: Erlend, Mathias, Tobias, Martinius, Lars, Endre(kaptein), Mats, Aleks , Marcus G, Marcus E, Isak, Daniel, Karsten, Anners og Sivert Tåle Mål: Endre Assist: Anners Lagets beste: Sivert Tåle

12 min 1-0 Øyer etter balltap i forsvar
26 min 1-1. Vi setter opp ett bra angrep og får corner. Anners slår inn, luftens baron Endre går opp og header hardt og kontrollert i kassa.
27 min 2-1 Øyer på nytt balltap bak.
31 min 3-1 Øyer på langskudd
51 min 4-1 godt spill Øyer
69 min 5-1 Øyer hvor vi sover litt

Vi møtte ett meget sterkt Øyer lag som tok grep om kampen. De tar ledelsen etter 12 min. Etter dette kommer vi mer med i matchen og utligner etter 26 min. Men vi var ikke lenge i paradis og gir bort to mål og dermed 1-3 til pause.
Andre omgangen synes jeg vi periodevis hever oss litt, men Øyer vinner også denne omgangen med to mål, og det må sies at det ble en fortjent hjemmeseier.