Utespillere: Petter, Marcus G, Mats, Lars, Sivert Tåle, Isak, Marcus E, Martinius(kaptein), Sivert St, Erlend

Hat trick på Erlend i dag
Mål : Erlend 3 og ekte hattrick
Assist: Sivert Stensrud på ene målet til Erlend

Snertingdal tar ledelsen etter 50 sek etter at vi er litt passive i egen boks. Etterhvert tar vi tak i kampen og fortjener scoringer. Men de kommer ikke før pause og dermed 1-0 til Snertingdal ved pause.

Andre omgangen kjører vi egentlig fra start til mål. Vi skaper sjanse på sjanse, men kula ville ikke i mål. Men så tar the bomber Erlend Riste tak i kampen og brenner tre kuler i kassa og dermed er kampen snudd og 3-1 til oss. Første er et knallhardt frispark langs bakken utagbart for keeper. Andre scoring snapper Erlend ballen og banker den inn fra 18m. Tredje kommer etter ett raskt innkast til Sivert St som legger inn til Erlend som nok en gang knaller til langs bakken og nede ved stolperota. Vi fortsetter å styre kampen og er nære flere mål, men på overtid får Snertingdal corner og flytter opp samtlige spiller(keeper også). Litt heldig får de rota ballen i mål. Dommeren blåser av ved avspark og vi vinner særdeles fortjent. Alle fremstod positivt og vi var gode som lag i dag. Vi tør, og klarer å sette ett godt pasningspill. Synes allikevel Erlend med 3 mål og stor innsats og mye bra spill bør få tittelen banes beste i dag, godt etterfulgt av midtstopper Marcus G som også var veldig solid i dag!