tirsdag 28. august 2018

Knepen seier over MoelvenMoelven-FK Toten/Kolbu/KK


Resultat 3-4 (1-2)

Kamptropp:

Keepere: Magnus og Jasmin Utespillere: Haaken, Marcus E, Marcus G, Endre, Lars (kaptein), Sivert Tåle, Isak, Aleks, Mats, Hussein, Mathias, Erlend. Mål: Isak, Hussein, Erlend, Lars Assist: Marcus E 2, Lars

2 min 1-0 Moelven, langskudd
31 min 1-1. Straffe, Lars blir dytta i feltet. Isak scorer sikkert.
38 min 1-2. Marcus E spiller gjennom Hussein som scorer fra skrått hold.
50 min 1-3. Erlend på frispark fra langt hold.
73 min 2-3 scoring Moelven etter frispark fra sida
74 min 2-4 etter bra spill på høyre side. Marcus E kommer fri og ser Lars og Aleks foran mål. Treffer Lars som setter den opp i vinkelen. Nydelig angrep
77 min 3-4. Nok ett noe unødvendig Moelven mål og bittelitt spenning siste 2 min. Men vi kontrollerer inn matchen.Dette er en kamp som vi styrer fra a til å og som aldri burde blitt spennende. Men vi er litt for unøyaktige foran mål og vi glipper litt unødvendig bakover og Moelven scorer tre på 4-5 angrep. Men rent spillemessig får vi til mye av det vi har øvd på. Mye gode kombinasjoner og godt pasningsspill. Vi kommer mye rundt på kantene og skaper sjanser på løpende bånd. Handler bare om å bli litt mer kyniske og tøffe i begge bokser.


Trenerteamet


Legg til bildetekst
Oppvarming
Avslappet før kamp

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar