fredag 17. august 2018

God start på høstjakta! Seier 3-0 mot Vind


Vind - FK Toten/Kolbu/KK 0-3 (0-1)Kamptropp:

Keepere: Andreas, Sivert StUtespillere: Hussein, Karsten, Mathias, Erlend, Emil, Endre, Anners, Isak, Elias, Abdul, Aleks, Lars, Sivert Tåle, Tobias.

Mål: Endre, Emil, Isak Assist : Abdul, Emil, TobiasReferat:

Høstsesongen startet på beste vis og vi vinner fortjent 3-0 etter en periodevis god kamp. Måla er alle sammen tatt ut fra første klasse.

0-1 kommer etter 22 min. Abdul blir spilt opp på topp, legger igjen til Endre som banker til fra 20m. Utagbart for Vind’ s keeper.


0-2 kommer 26 min ut i andre omgangen, og her prater vi perle! Vi setter opp ett godt angrep på høyre side. Tobben slår ett innlegg som blir blokka og Vind klarerer. Men vi står opp høyt og Emil bryter. Går av to Vind spillere før han klinker til med venstre foten fra 25m, rett i krysset bak en sjanseløs keeper.


0-3 kommer ett minutt på overtid etter ett drømmeangrep. Vi bryter bak og kontrer. Tobias blir spilt opp på høyrekanten. Abdul kommer på løp og drar med seg forsvaret. Tobias leser spillet godt og slår en knallhard crosser langs bakken mot venstre til Isak som kommer alene med keeper og blåser kula i mål fra 16 meter. Kanonangrep👍⚽️😎og en himmelsk pasning fra Tobias.


Vi styrer mye av kampen og det er vi som hele tiden skaper de store sjansene. Allikevel trykker Vind på i andre omgang da de begynner å slå mye langt i bakrom. Men Sivert tar det som går igjennom backrekka vår.


Trenerteamet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar