onsdag 23. august 2017

Sterk seier for Toten 1 mot Vind 1 på Fauchald plassen

Tomålsscorer Aksel Hoel 
Det var hyggelig å komme tilbake til Fauchaldplassen og spille fotball, for her lå alt lå til rette for en meget fin fotballkveld da vårt førstelag spilte mot Vind 1 i serieåpningen for høstsesongen, for været var bra og banen var veldig fin.

Det var stillingskrig i starten av kampen, og vi så fort at det var to jevne lag som møttes, og to lag som ønsket å spille ballen hurtig langs bakken når dette var mulig. Spillet bølget frem og tilbake, men etter 17 minutters spill får Vind et innkast på vår høyre side på vår banehalvdel, og vi er litt ubesluttsomme og tillater en Vind spiller å komme ned til linja og slå innlegg, og de setter ballen sikkert i mål. Kun 4 minutter senere blir Daniel spilt opp på vår høyre tide, og han drar seg forbi 2 spillere og blir holdt igjen innenfor 16 meteren, og dommeren dømmer straffespark. Aksel setter denne sikkert i mål, og stillingen er 1-1 som også blir pauseresultatet.

I pausa snakker vi om at dette er en kamp som vi kan vinne hvis vi går ut igjen med samme trykk og fortsetter å spille vårt spill. Vi gjør 4 innbytter slik at alle får spille, og blir enige om at vi skal gå ut å ta tak i kampen fra starten av omgangen. Vi klarer ikke helt dette, for det er Vind som kommer best i gang i andre omgang, og de spiller ballen hurtig og vi løper mye imellom, og de spiller seg til en del sjanser, men en meget opplagt Marius Løvstad i vårt mål tar det som kommer. Vind fortsetter å presse oss, og vi blir tvunget til å spille mer langt enn det vi ønsker denne perioden. Etter 52 minutters spill kommer vi oss inn på Vind sin banehalvdel hvor Aksel på mesterlig vis spiller videre til Daniel som på lekkert vis dribler av det som er av Vind spillere før han skyter, og keeper kommer litt på ballen og den triller bortover på streken før den treffer stanga og går ut igjen. Vind fortsetter allikevel å presse oss tilbake på banen, og etter ca.60 minutters spill har Vind nettopp avsluttet et angrep hvor Marius har reddet skuddet, og Marius oppfatter at raskt Vind står høyt i banen med laget og spiller langt ut, ballen går over forsvarsfireren til Vind hvor Aksel løper fra Vind spillerne og setter inn sitt andre mål for dagen, en stor prestasjon. Etter dette klarer vi å ta mer tak i kampen og løfter spillet mer inn på Vind sin banehalvdel, og en meget opplagt Daniel på topp hos oss skaper etter hvert store utfordringer for Vind sitt forsvar. Etter 68 minutters spiller Morten ballen opp til Daniel som lurer av 3 Vind forsvarere før han setter ballen sikkert i mål, og vi leder 3-1.

Etter dette prøver vi å kontrollere kampen, og vi klarer dette forholdsvis godt, for vi kriger i alle dueller og da er vi vanskelige å spille mot. Sluttresultatet blir dermed 3-1, og vi har fått en meget god start på høstsesongen.

Må trekke fram laginnsatsen i denne kampen, for den var meget bra, og er årsaken til at vi går seirende ut.
Må allikevel trekke frem noen spillere, for Aksel gjør en meget god jobb på midtbanen og i tillegg scorer 2 mål, Marius Løvstad er meget sikker og trygg i mål og spiller en stor kamp, Daniel løfter seg i andre omgang og er en konstant trussel for Vind sitt forsvar, også i forsvarsfireren som forøvrig gjør en meget god må jeg trekke frem Emil Vasveen som gjør sin beste kamp for sesongen og er en av våre beste spillere.

Toten – Vind 1
17 min  0-1
21 min  1-1         Straffe Aksel
60 min  2-1         Aksel
68 min  3-1         Daniel


Vi ser frem til fortsettelsen av sesongen, hilsen lagledere Tom, Frank og Petter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar