tirsdag 20. juni 2017

Tap for Toten 2 mot Sander

Toten 2 tapte fortjent mot Sander, og vi må innrømme at vi tapte klart for et bedre lag.

Vi åpnet greit å klarte å holde tett bakover i starten, og var også farlig frempå ved noen anledninger. Etter 12 minutters spill slår Emil et frispark som Emil N Hauge er veldig nær ved å sette i mål, men ballen går rett på utsiden av stolpen. Etter 16 minutters spill får Sander et frispark fra 30 meter, og de skyter en perle av et prispark som fyker inn i lengste hjørne. Kun 1 minutt senere får de corner som de setter sikkert i mål. Etter 31 minutters spill var Tolasa frempå med et farlig skudd, men ballen vil ikke i mål,  så vi går dermed til pause med ledelse 0-2 til Sander.

Vi prøver å starte 2 omgang med å trykke på uten at vi klarer å skape de store sjansene. Etter 58 minutters spill får Sander et straffespark som de setter sikkert i mål, og da mister vi trua på at denne kampen er mulig å vinne. Sander scorer ytterligere 2 ganger før dommeren blåser av kampen, så sluttresultatet blir 0-5.

Alt i alt en litt tung match for oss, og som nevnt innledningsvis møter vi et godt lag.

Har lyst til å trekke frem Tolasa, Stian og Markus som våre beste spillere i denne kampen.