lørdag 15. oktober 2016

Seier for lag 4 mot Ringebu -Fåvang. Sluttresultat 2-1

I dag gikk årets nest siste kamp av stabelen for lag 4, og det på vår hjemmebane på en hustrig høstdag. Motstander var Ringebu -Fåvang som vi  tidligere har slitt med å slå. En tett, jevn kamp var forventet og det ble den denne kjølige dagen midt i oktober. Hvor årets første snøfall nettopp var smeltet bort.
Vi startet friskt og fikk tidlig kampen inn i vårt spor. Vi var flinke på midtbanen og vant det meste av dueller her. Vi rullet opp på kant, spesielt på venstre siden hvor Oliver spilte en meget god kamp som ving. Gang på gang rullet vi opp og Oliver slo inn foran mål, og Gudbrandsdøla ryddet lenge unna, men til slutt sitter den. Igjen skjer det på venstre kant, Sindre Skeie kommer til en bra avslutning som smeller ballen i høyre stolpe. På returen er Kevin sikker og bredsider ballen i mål. Vi går opp i en velfortjent ledelse og denne holder til pause etter en omgang hvor vi dominerer spillet fullstendig. Ringebu skaper ikke en sjanse.

Andre omgang starter som første, vi presser på, men etter hvert kommer Gudbrandsdøla mer med. De skaper en del sjanser, men en god Håvard Pisilrud holder buret reint lenge, men til slutt får de inn en fulltreffer i høyre hjørne.

Vi er på slutten av kampen og spillet bølger fram og tilbake. På et angrep slår Arthur ut på Oliver på høyrekant. Han forserer ned til, og muligens over dødlinja og slår inn foran mål. Ringebu- Fåvang sin keeper prøver å fange ballen, men mister taket og en våken Jakob Holte setter ballen i mål og vi går opp i en ledelse som holder kampen ut.

Meget sterkt å vinne denne jevne kampen, og jeg er meget godt fornøyd med det som ble levert i dag av dere gutter.

Da gjenstår en kamp mot  Lillehammer lag tre, og så er sesongen over for lag 4 også. Denne kampen går førstkommende torsdag på Lillehammer. Det blir nok en ny tett og jevn kamp.

Ha en fortsatt fin helg.

Mvh Jan Børge og Frank B.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar