lørdag 23. april 2016

Tabelltopp for lag 3 etter nok en seier 2-6 borte mot Vind G16 3.

 Er tilbake etter det råeste comebacket jeg har vært med på som lagleder noen gang. Vi møter et vind lag med mange store sterke fysiske spillere. De spiller med vinden i ryggen i første omgang og tar ledelsen, vi prøver oss litt vi også, men uten å sette ballen i mål.
    Vinds andremål er en perle. Spissen deres snapper opp ballen på vår halvdel slår tunell på en av våre forsvars spillere finter av den andre og skrur ballen helt oppe i krysset fra 18-20 meter. Imponerende. Dog spiller vi oss mer inn i kampen og vi går til pause med 2-0.
    Vi tar en peptalk i pausen å setter fokuset på at vi møter et meget godt lag , men at vi absolutt er på høyde med disse, men at vi ikke har hatt marginene med oss så langt. Det gjelder bare å holde trøkket oppe, og det gjør gutta til gangs i andre omgang. Vi presser på og overtar mer og mer av spillet. Jan Sarwary fighter inn i feltet til Vind, blir felt og vi får straffespark som Emil Sandvold kontant setter i mål. Dette tenner gutta våre og vi vinner så og si alt på midtbanen etter dette, og angriper gang på gang. Mål nr. 2 er det Hans Erik Sandvik som setter kontant i mål fra sin høyre ving posisjon.
Mål 3 er det Arne Lunde Dyste som setter fra 35-40 meter. Han dundrer en retur høyt inn mot mål, får hjelp av vinden og ballen går over keeper og i mål. Vi har spilt 15 minutter av andre omgang og er i ledelsen.
    Vind faller litt sammen og vi fortsetter trøkket. Mål nr. 4 setter Simen Gjerdalen kontant i mål fra sin spiss posisjon. Alexander Hvalby setter nr 5 da han er sterk og god i feltet på en corner.
Spikeren i kista setter Sindre Rødningsby etter mål hvor han gjør alt selv på venstre kant. Dribler av en forsvarer vender opp og setter ballen i mål.
    Dette ble en gedigen lagseier med 6 målscorere mot et meget godt lag. Dette ser veldig lovende ut gutter. Dere har all grunn til å være stolte av dere selv.
    Eneste skår gleden var at en hardtarbeidende Jan Sarwary fikk en hard ball i ansiktet etter å ha presset keeper. Dette ender muligens opp i blåøye, men han er nok snart tilbake som den tøffingen han er.
    Ha en fin aften.

    Mvh en blid og fornøyd lagleder.
    Jan Børge Helland

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar