Resultat: 6-4

Kamptropp: Jasmin, Magnus B, Marty, Martin, Marcus, Oliver, Karsten, Mats, Lars, Petter, Hussein, Emil

Målscorere: Hussein 3, Marty, Martin, Oliver
Assist: Oliver, Marty, Petter 2, Magnus

Vi starter høstsesongen for lag 2 med en veldig sterk seier over Gran. I vår tapte vi 7-0 mot dem! I starten på første omgang blir vi litt presset og Gran kommer til noen farligheter, men ikke mer enn at Jassi ordner bra opp med noen gode redninger. Vi kommer raskt mer med i kampen og anført av en frisk Hussein får vi satt opp gode sjanser selv. Vi spiller bra ball og flytter beina bra.
0-1 kommer litt lett for Gran, men 3 min senere setter Hussein inn utlikningen. 2-1 kommer etter frispark fra Marty som Martin flott ekspederer i kassa.

2.omgang starter litt dårlig for oss og vi får 2 kjappe i sekken, men gutta viser styrke og tar kjapt tak i kampen igjen. Petter setter opp Hussein som på herlig vis setter utlikningen til 3-3. Vi følger opp med flere gode muligheter og omgangen er preget av tempo og bra trøkk. Vi forsøker hele tiden å spille ball og lykkes ofte! Dessverre scorer Gran igjen og dermed 3-4. Nå skal de gå ett kvarter før Martin blir spilt gjennom og når ballen så vidt før keeper. Keeper klipper ned Martin og får rødt kort som bakerste mann. Frisparket setter Marty knallhardt på innsiden av stolpen så via keeper og i mål! 4-4!
5-4 kommer etter utspill fra Magnus som Oliver jager og header over en utrusende keeper. Nå har vi fokus på å holde stillingen kampen ut, men Hussein fullfører med stil og setter sin 3. for dagen klin i krysset like før slutt.

Dette var en veldig bra kamp fra alle sammen hvor vi jobbet som ett lag for hverandre og ville spille ball. I tillegg var keeperne gode og hadde begge to avgjørende redninger!