mandag 10. september 2018

Nytt bortetap for G15 gutta

Gran vs FK Toten/Kolbu/KK 
Resultat : 3-1 (2-1)

Kamptropp : Keepere: Andreas og Jasmin. 
Utespillere: Petter, Erlend(kaptein), Mathias, Mats, Marcus G, Marcus E, Endre, Anners, Isak, Sivert Tåle, Lars, Aleks, Simen, Daniel, Marty. 

Mål: Marcus E 
Assist: Mathias 
Lagets beste: Marcus E, Endre, Mathias, Erlend og begge keeperne.

  • 10 min 0-1 oss. Corner fra Anners. Mathias skyter, Marcus E styrer den i kassa. 
  • 26 min 1-1 gran 
  • 39 min 2-1 gran 
  • 63 min 3-1 gran 

Vi styrer mye av denne kampen fra start og tar fortjent ledelsen. Etter 20 min mister vi grepet om kampen og blir passive og usikre. Gran tar helt over og scorer to ganger før pause og leder dermed 2-1. Vi hever oss i andre omgangen, og kampen er åpen frem til Gran scorer 3–1. Derfra og ut kontrollerer Gran kampen og det ender 3-1 Gran. 

Trenerteamet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar