torsdag 13. september 2018

1-1 mot vårsesongens serievinner

FK Toten/Kolbu/KK vs Lunner 

Resultat 1-1 (1-1) 

Kamptropp: Andreas, Sivert St, Chris , Mathias, Tobias, Karsten, Endre(kaptein), Magnus, Anners, Simen, Isak, Abdul, Aleks, Marcus E, Sivert Tåle. 

  • 3 min 1-0 oss. Bra spill på venstre siden. Simen setter Abdul alene med keeper. Abdul setter den mellom beina på keeper og i mål. -15 min ny stor sjanse. Abdul igjennom, men Lunner klipper han ned på 16 m. Dommern velger frispark og ikke straffe. Simen setter frisparket like over. 
  • 31 min. Giga-sjanse oss. Abdul løper gjennom og kommer alene med keeper. Runder den og skyter, de redder på strek. Aleks er nære på å få tak i returen. 
  • 34 min så misser vi bak og Lunner vinner ballen og dundrer den i kassa og 1-1. 
  • 44 min herlig kontring som ender med at Aleks setter den like utenfor. 
  • 64 min Isak bryter og fosser igjennom alene med keeper, dessverre utenfor igjen. 
  • 74 min. Tobben setter opp Abdul alene - prøver å passe, men Lunner får desperat avklarert. 
  • 76 min vi vinner ballen og setter opp Simen som prøver å løfte den over keeper og i kassa, setter den like utenfor, stor sjanse. 

Det ble en kamp i stort tempo fylt med mange tøffe dueller. Vi starter best og tar ledelsen ved Abdul tidlig. Vi har også noen store sjanser til å sette 2-0. Men etter hvert kjemper ett fysisk tøft Lunner lag seg inn i kampen og utligner til 1-1 like før pause hvor vi mister ballen i forsvar og de utnytter det fullt ut. I andre omgangen synes jeg vi er det klart beste laget og vi skaper sjanser nok til å vinne, men marginene er ikke med oss. Allikevel nevner jeg keeperduoen vår, Andreas og Sivert. Vi roter det litt til innimellom, men våre gode keeper rydder unna i stor stil. Synes mange av gutta var gode i dag, og velger å trekke frem laginnsatsen fremfor enkelt spillere. 
Klare for kamp
Lena-skyline
Oppvarming
Taktikkmøte

Trenerteamet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar