lørdag 1. september 2018

Bortetap for G15 gutta

Dagens beste


Øyer/Tretten vs FK Toten/Kolbu/KK


Resultat : 5-1(3-1)

Kamptropp :


Keepere : Jasmin og Magnus Utespillere: Erlend, Mathias, Tobias, Martinius, Lars, Endre(kaptein), Mats, Aleks , Marcus G, Marcus E, Isak, Daniel, Karsten, Anners og Sivert Tåle Mål: Endre Assist: Anners Lagets beste: Sivert Tåle12 min 1-0 Øyer etter balltap i forsvar
26 min 1-1. Vi setter opp ett bra angrep og får corner. Anners slår inn, luftens baron Endre går opp og header hardt og kontrollert i kassa.
27 min 2-1 Øyer på nytt balltap bak.
31 min 3-1 Øyer på langskudd
51 min 4-1 godt spill Øyer
69 min 5-1 Øyer hvor vi sover litt


Vi møtte ett meget sterkt Øyer lag som tok grep om kampen. De tar ledelsen etter 12 min. Etter dette kommer vi mer med i matchen og utligner etter 26 min. Men vi var ikke lenge i paradis og gir bort to mål og dermed 1-3 til pause.
Andre omgangen synes jeg vi periodevis hever oss litt, men Øyer vinner også denne omgangen med to mål, og det må sies at det ble en fortjent hjemmeseier.

Trenerteamet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar