tirsdag 10. mai 2016

Tilbake fra festaften på Lena med FK Toten G16 lag 4

Lag 4 imponerer på en nydelig vårkveld i mai. Motstander denne gang er Gran G16 Lag 3. Etter en åpningskamp mot Raufoss hvor vi spiller bra, men sliter med å sette sjansene våre. Så løsner det virkelig i kveld.

Kampen starter dog ikke noe særlig bra. Spillet bølger fram og tilbake og vi sliter med å få til noe særlig. Og det er Gran som tar ledelsen etter en innspill fra høyre kant som Magnus ( som for øvrig spiller en kjempekamp) er uheldig i mottaket av. Ballen faller i bakken og en våken Gran spiss setter ballen i mål.

Etter dette overtar vi mer og mer av spillet, vi skaper en rekke sjanser, men sliter med å sette dem. Rafi, Marius L. og Jonas er alle nære ved å utligne, men det vil seg ikke før det er 4 minutter igjen av første omgang. Da setter vår hardtarbeidende spiss Marius Løvstad ballen i mål etter et sleivspark fra Gran sin Keeper. Vi trøkker virkelig til på tampen  av andre omgang og Rafi setter et nydelig mål før dommeren blåser av omgangen.

Andre omgang er en fest hvor alt fungerer. Forsvars rekka er solid, det samme er midtbanen og Gran klarer ikke å skape noen ting. Det gjør derimot vi og målene renner inn. Løvstad setter sitt andre for dagen etter et nydelig langskudd. Kevin har et tilsvarende. Tolasa debuterer for FK Toten med scoring, Jonas setter også ballen i mål. På en corner er to av forsvars spillerne våre gode i feltet og setter ballen i  mål. Omid og Torgeir henholdsvis høyre back og midtstopper blir enige om å dele dette målet da begge var på ballen.

Etter å ha ligget under ender kampen til slutt 7-1 og dere imponerer virkelig gutter. Dette ble en gedigen lagseier.

Neste kamp for dere er borte mot Gran 2 den 23/5. Spiller dere i nærheten av det dere spilte i andre omgang i dag så er det all grunn til optimisme.