tirsdag 2. april 2024

G16-gruppa begynner å bli klare for en ny sesong

 G16 sesongen 2024 består av 29 spillere, tilnærmet jevnt fordelt mellom gutter født i 2008 og 2009. 09-kullet rykket opp fra Kapp/Lena/Lensbygda, og 08 gikk fra å være yngst til å bli eldst. Det tar alltid litt tid for en ny gruppe å bli kjent. Men dette er en god gjeng som er inkluderende og tar vare på hverandre, så overgangen har gått veldig fint.   

Sesongoppkjøring

Vi samlet troppen til første trening i november etter en kort pause etter høstsesongen. Flere av gutta driver med andre aktiviteter om vinteren, men vi har jevnt over vært 15-20 gutter på treningene i vinter. Vi har spilt kvalifisering til både NM og elite i kretsen, samt treningskamper. Det har dessverre blitt tap i alle kampene. Men av tolv spilte omganger i vinter har vi i åtte-ni av de spilt jevnt med motstanderen, så vi synes det ligger mange gode prestasjoner bak resultatene. I disse kvalifiseringskampene har vi møtt de beste lagene i vår område, så vi håper at vi skal sparke godt fra oss når vi møter andre lag utover sesongen.

To lag i årets sesong - med utvikling i fokus

Vi har meldt på to lag til seriespillet, i henholdsvis 1. og 2. divisjon. Målet er at begge lagene skal spille god fotball, og kjempe i toppen i hver sin divisjon. Vi ønsker å ha fokus på å ha det moro sammen, og utvikle oss både som lag og som enkeltspillere. 

Danmarks-tur med klubben

Vi gleder oss til cup i juli. Da drar vi til Danmark på Cup No. 1 sammen med resten av klubben. Basert på erfaringene fra i fjor blir nok dette et høydepunkt, forhåpentligvis både sosialt og sportslig. Tradisjonen tro blir det nok også en tur til turneringen på Otta utpå høsten. Så får vi se om det blir en eller annen turnering til i løpet av sesongen.

Solid støtteapparat

Det har kommet inn en del nye voksne rundt laget før kommende sesong, og voksengruppa består nå av Matthew Hayfield (hovedtrener), Fredrik Bjørnerud (assistenttrener) Tor-Erik Lund (lagleder), Tomm Døsen, Hans Ivar Festad, Jan Helge Rustbakken og Christian Forø (dugnadsansvarlig). Vi gleder oss til å følge gutta i år.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar