onsdag 25. oktober 2023

G16: Kampreferater fra forrige uke

Nest siste kampuke hvorav elitelaget var først ute med kamp mot Gjøvik/Lyn på mandag, mens 2.laget hadde sin siste kamp onsdag mot Biri/Moelven. Det ble nok en gang tette kamper. Det sprudlet ikke veldig av noen av lagene, men hvor vi står godt i det og det endte med poeng i begge kamper.

FK Toten G16 1 – Gjøvik/Lyn

Etter 3 uavgjorte kamper på rad stod Gjøvik/Lyn på motsatt banehalvdel på Øtip mandag kveld. Dette var en kamp hvor vinneren ville ta et stort steg mot 2.plass i elite. Som siste kamp før høstferien mot Raufoss ble dette også en sjansefattig kamp. Vi åpner litt usikkert uten de beste avstandene i laget, ,men forsvarsspillet setter seg etter hvert og det skapes trygghet. Framover blir det dog litt unøyaktig og det samme kan vel sies om Gjøvik/Lyn. Det stod 0-0 til pause uten at det var all verden av sjanser til noen av lagene. 2.omgang ble ganske lik, men vi setter litt press på Gjøvik/Lyn det siste kvarteret. Seb er nære  en corner og på kampens siste spark på ballen vender Håkon seg rundt på nesten 30 meter og smeller ballen i stanga. Det kunne blitt en fantastisk spiker i kista, men den traff på feil side av stanga og dermed 4. uavgjorte kamp på rad.

FK Toten G16 2 – Biri/Moelven

Onsdag var det klart for høstsesongens siste kamp for G16 2. Etter 2 strake seire gikk vi til kampen med selvtillit og med et håp om å ta 2.plassen i pulja. 1 omgangen ble en rotete affære hvor vi sliter med kommunikasjonen og ikke er helt på tå i duellene. Det skapes derfor litt lite, men vi har sjanser som vi kunne satt, men det har også Biri/Moelven. I pausa bestemmer vi oss for å heve oss og forsøke å spille slik vi ønsker. Det fortsetter dog litt i samme gata og det er Biri/Moelven som tar ledelsen. Vi måtte ha mer trykk framover og gjorde noen grep fra sida og byttet litt posisjoner og formasjon på midten. Det gav umiddelbar effekt og vi raidet opp dødball på dødball som Jonathan serverte til gutta foran mål med millimeterpresisjon. Det skulle dog gå 38 minutter før Seb kunne sette inn utlikningen til 1-1. Og vi skulle ikke gi oss med det. På overtid fikk vi nok et frispark som den gode høyrefoten lempet perfekt inn i mellomrommet mellom forsvaret og keeper. Der dukket luftens baron Andreas opp og headet ballen i nota til en deilig 2-1 seier. 9 poeng de 3 siste var dermed et faktum  og en flott avslutning på sesongen for 2.laget.