tirsdag 5. september 2023

Seier for G16-1!

Høstens 2. seriekamp i G16 Elite var mot Vind IL på ØTIP. Vind kom fra et knepent tap mot Brumunddal, mens vi hadde en 3-2 seier mot samme lag i første kamp.

1.omgangen ble en relativt jevn affære, og særlig i starten var det litt avventende fra begge lag. Litt for korte avstander i laget kombinert med bevegelser inn i samme og trange rom gjorde at det lugget, men vi fant roen og begynte å trille litt mer ball utover i omgangen

Toten hadde de fleste og de farligste sjansene, noe som også skulle gi resultater. Både Jan og særlig Kristoffer hadde gode sjanser. Etter en drøy halvtime sendte Odin i veien et skudd som gikk inn ved stolperota til venstre for keeper. De drøyt 100 tilskuerne kunne derfor se gutta gå til pause med 1-0 ledelse.

I pausen snakket vi om at Vind ville komme ut og prøve å komme tilbake i kampen. Dette ble vi enige om å hindre, men det var Vind som tok kommandoen i kampen også i 2.omgang. Vi stod godt imot helt til Sebastian fikk gult kort for en kommentar til dommer (en kommentar som egentlig kom fra Vind-spiller). Vi fikk behov for å omrokkere fort, men Vind benyttet sjansen før vi hadde kommet i defensiv orden. De kommer igjennom på høyre side og setter 1-1. Ikke helt urettferdig ut fra spillet, men det føltes tungt å bli straffet med det feildømte gule kortet som ga 5 minutter utvising.

Etter at vi fikk fullt lag igjen tok vi over spillet, og brukte ballen og bredden bedre. Når det stod igjen tre minutter av ordinær tid fikk vi corner. På denne skulle Sebastian få hevn for den feilaktige utvisningen, da han skallet corneren fra Odin i nota på første stolpe til 2-1. Noe det også skulle stå da kampuret rundet 43 min i 2.omgang, og dommeren blåste av kampen. Dermed står vi med seks poeng etter to kamper.

Neste kamp møter vi Lillehammer på Stampesletta den 11. september klokken 18.00. Ta turen for å støtte oss videre!