tirsdag 19. september 2023

Kampreferater fra begge G16-lagene

FK Toten G16 2  Raufoss 2


Raufoss mønstret et sterkt 2.lag mot vårt 2.lag fredag 08.09, og vi hadde også med noen spillere fra vårt 1.lag. Raufoss tok tak i kampen fra start og etter et kvarter fikk de betalt for overtaket spillemessig og tok ledelsen 1-0. Etter målet jevnet kampen seg ut og selv om det ikke ble skapt all verden var Toten nærmere utlikning enn det Raufoss var i å øke ledelsen. Det nærmeste vi kom var et skudd i stolpen. Pauseresultatet var derfor 0-1. 


I andre omgang bølget det også litt frem og tilbake, og Toten hadde fortjent en utlikning ut i fra kampbildet, men det ville seg ikke helt på siste tredjedel. Til tross for et visst trykk i 2.omgang, ebbet kampen ut med 0-1 til gjestene fra Raufoss. Litt slik melodien har vært i år for laget i grunn, der vi spillemessig er fullt på høyde, men har slitt med å avgjøre kamper. Neste kamp er mot Lunner/Harestua, da får vi håpe vi kan dra i land 3 pinner!


Lillehammer 2 – FK Toten G16 1


Mandag kveld var Totens elitelag gjester på Stampesletta mot Lillehammer 2. Med noen frafall grunnet Polentur, hadde vi med kun 14 mann bortover. Etter to ettmålsseire kom vi til Lillehammer med selvtillit. 


Ballen rullet også Totens vei i 1.omgang på Lillehammer. Etter 5 minutter fikk vi corner og Alex Djavani fikk to muligheter når ballen falt ned i beina hans på 2 meters hold. På det andre forsøket pirket han ballen i nota. Lillehammer hadde minst like mye ballinnehav som oss, men skapte lite. Litt mot spillets gang dro Jan på toppfarten på høyresiden etter 17 minutter og sendte i vei et skudd fra spiss vinkel som gav oss 2-0 ledelse. I høyt press i det 25 minutt vinner så Håkon ballen i gunstig posisjon på 20 meter og vips så stod det 3-0. Resten av omgangen stod vi godt i forsvar men slet med unøyaktigheter og utålmodighet i spillet og de siste 15 ble sjansefattige. Odd Harald måtte riktignok i aksjon med en meget god redning i slutten av omgangen så vi gikk til pause med komfortable 3-0. 


Ingen stor omgang av oss, men vi ble enige om å gå ut og prestere bedre. 2.omgang skulle dog bli Lillehammers omgang fullt og helt. Vi klarte ikke å skape noe særlig og Lillehammer trykket oss tilbake. Reduseringen kom etter 56 minutter og en viss usikkerhet spredte seg nok. Det resulterte i flere feilpasninger og Lillehammer eide omgangen fullstendig. Vi stod dog godt i mot og det ble ikke flere mål, dermed har elitelaget fullt pott etter 3 kamper og leder avdelinga.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar