mandag 10. august 2020

Turnering Skreia/Kolbu

 Vi har hatt en flott turnering i helgen med deilig sommervær og god fotball som vi avsluttet med en 2.plass i A-sluttspillet. Vind 1 hadde de friskeste beina tilslutt og vant finalen 5-2. Vi har stilt med 2 lag i turneringen hvor lag 2 startet på fredag med kamp mot Vind 1. Vi stilte med et ungt lag som ikke har spilt særlig mye sammen tidligere, men vi holdt Vind til 0-0 til pause. Etter hvilen måtte vi gi tapt 3 ganger, men gutta spilte tidvis bra sammen og jobbet knallhardt for hverandre.

Lørdag startet igjen med lag 2 som møtte nok et sterkt lag. Denne gangen Fagernes! Nok engang jobbet gutta knallhardt og gjennomførte en taktisk bra kamp som vi dessverre tapte 0-4.

Neste kamp for oss var lag 1 som spilte mot Vind 2. Dette ble en ganske enkel motstand for oss og vi vant greit 6-0. Senere på ettermiddagen var kampen som mange hadde gledet/gruet seg til. Kampen for lag 1 mot Skreia/Kolbu! Vi startet kampen særdeles bra og tok ledelsen etter bare et par minutter. Resten av omgangen spilte gutta med altfor høye skuldre og vi slet med å få i gang noe eget spill. Skreia utlignet til 1-1 på overtid før vi satte 2-1 og 3-1 litt ut i 2.omgang. Skreia reduserte igjen til 3-2 mot slutten og dette ble også sluttresultatet! Helt greit med seier i en kamp hvor vi ikke var på topp!

Dette gjorde oss til gruppevinnere og vi gikk da direkte til semifinale med lag 1.

Lag 2 spilte så sin 3.kamp i turneringen og motstanderen ble Vind 2. Nok en gang mønstret vi et ungt lag (yngstemann var 2009-modell!). Denne kampen viste gutta at de kan spille fotball og hadde roen over seg til å trille ball samt gikk i dueller om det var behov for det! Vi tapte kampen 0-3, men det var en veldig god forestilling av FK Toten 2!

På søndag hadde lag 2 sin siste kamp og dagens motstander ble Skreia/Kolbu 2. Gutta fulgte opp med nok en bra kamp selv om vi tapte 0-1.

Semifinalen for lag 1 ble spilt mot Fagernes og ble en kamp med høyt tempo. Vi la en kampplan og gutta fulgte den bra og vi hadde veldig god kontroll på alt Fagernes prøvde seg på offensivt. Vi vant kampen 2-1 og gjorde oss fortjent til finalespill mot Vind 1. Kampen startet i veldig høyt tempo og Vind viste at de fortsatt hadde bra fart i beina. Vi fikk et par skader til denne kampen og det var slitne bein ut i 2. omgang. Vind viste seg sterkest og vant 5-2.

Totalt sett har vi hatt ei flott helg og gutta har fått mye spilletid. Nå er vi klare for seriestart med begge lag!

 

Mvh

Trenerteamet

1 kommentar:

  1. Titanium dioxide nanoparticles are broadly utilized in electronics and the supply of prescription drugs and cosmetics. Because titanium is non-ferromagnetic, patients with titanium implants may be safely examined with magnetic resonance imaging (convenient for long-term implants). titanium ore Preparing titanium for implantation within the physique entails subjecting it to a high-temperature plasma arc which removes the floor atoms, exposing recent titanium that's immediately oxidized.

    SvarSlett