torsdag 13. august 2020

Andreplass for Gutt i turnering på Skreia/Kolbu

De to guttelagene våre deltok sist helg i Skreia og Kolbu/KK sin turnering for guttelag. Det ble en flott turnering i nydelig sommervær, der førstelaget vårt endte på andreplass i A-sluttspillet.

Andrelaget vårt startet på fredag mot Vind 1. Vi stilte med et ungt lag som ikke har spilt særlig mye sammen, men holdt Vind til 0-0 til pause. Etter hvilen måtte vi gi tapt tre ganger, men gutta spilte tidvis bra sammen og jobbet knallhardt for hverandre. Lørdagen startet iogså med lag 2, som møtte nok et sterkt lag, denne gangen Fagernes. Nok engang jobbet gutta hardt og gjennomførte en bra kamp, selv om det ble tap med 0-4.

Neste kamp var førstelaget vårt mot Vind 2, noe som ble en ganske enkel kamp der vi vant 6-0. Senere på ettermiddagen kom kampen mange hadde både gledet og gruet seg til, nemlig kampen for lag 1 mot Skreia/Kolbu sitt førstelag  Vi startet kampen meget bra, og tok ledelsen etter bare et par minutter. Skreia utlignet til 1-1 på overtid i første omgang, før vi satte 2-1 og 3-1 litt ut i 2.omgang. Skreia reduserte til 3-2 mot slutten, men vi rodde seieren i land. Godt med seier i et lokaloppgjør der vi ikke var på topp. Lag 1 ble dermed gruppevinnere og gikk direkte til semifinale.

Til slutt på lørdagen spilte lag 2 sin tredje kamp i turneringen, motstanderen var nå Vind 2. Nok en gang mønstret vi et ungt lag, yngstemann var 2009-modell! I denne kampen viste gutta at de kan spille fin fotball, de hadde roen over seg til å trille ball og gikk i dueller om det var behov for det. Vi tapte kampen 0-3, men etter en veldig god forestilling. På søndag hadde andrelaget sin siste kamp mot Skreia/Kolbu 2. Gutta fulgte opp med nok en bra kamp, selv om det ble tap med 0-1.

Semifinalen for førstelaget vårt gikk mot Fagernes, og ble en kamp med høyt tempo. Gutta fulgte kampplanen og hadde god kontroll på alt Fagernes prøvde seg på offensivt. Vi vant kampen 2-1 og gikk dermed til finale mot Vind 1. Finalen startet i høyt tempo, og Vind viste at de fortsatt hadde fart i beina. Vi fikk etter hvert et par skader, og det ble mange slitne bein utover i 2. omgang. Vind viste seg dermed sterkest og vant fortjent 5-2.