Resultat: 1-1 (0-1)

Tropp: Magnus, Oliver, Marcus, Martinius(kaptein), Karsten, Samuel, Erlend, Martin, Emil, Lars, Petter, Magnus, Aleks og Jasmin

Mål : Emil
Assist: Marcus

Det ender uavgjort 1-1 i en kamp hvor jeg synes vi hadde fortjent alle tre poengene. Alle spillerne gjennomfører kampen med fullt trøkk og mye kvalitet. Vi er aggressive og sterke i duellspillet, får til mye godt kombinasjonsspill. Vi setter opp mange gode angrep, men makter ikke å overliste Vinds keeper i første omgangen. Rett før pause er vi litt uheldige i en av få Vind-sjanser i førsteomgangen. På ett innlegg detter ballen ned i beina på Vind-spissen som setter 1-0. Kommuniserer vi litt tydeligere her så kunne den kanskje vært unngått. Uansett en god omgang og vi er enige i pausa at dette kan vi fortsatt ta.

Andre omgangen er litt lik den første, vi er det ledende laget selv om det bølger litt frem og tilbake. Vi kommer til flere gode innlegg og er nærme mål ved flere anledninger. Midt i omgangen kommer Aleksander seg fri på venstre siden, slår hardt inn. Emil kommer på bakre og møter innlegget, blir felt og soleklar straffe. Marcus går frem og tar straffa, god sådan, men Vinds keeper redder glimrende. Bakfra kommer Emil susende og dundrer returen i kassa og 1-1. Utover omgangen fortsetter vi å kjøre på for seiersmålet og har mange gode muligheter. Også Vind kommer til noen farligheter, men Magnus og forsvaret rydder opp i det som kommer. Totalt sett en veldig positiv kamp hvor vi er gode på mye, mangler bare siste prikken for å ta full pott.