Resultat : 5-2 (2-2)

Kamptropp: Jasmin, Magnus, Karsten, Mathias, Marcus, Emil, Hussein, Sivert Tåle, Martinius(kapt), Aleks, Lars, Petter, Magnus.

Mål: Aleks og Hussein
Assist: Hussein og Martinius

Vi ender opp med å tape 2-5 i en kamp vi er veldig gode og det klart beste laget lenge. Men vi må være ærlige og si at vi slipper inne litt enkle mål i dag, og dermed null poeng med tilbake til Toten. Kampen åpner med tidlig baklengs og 1-0 Valdres etter at vi sover litt på en av deres langpasninger. Etter 27 min spiller Hussein en pasning inn bak Forsvaret på Aleks. Aleks redder ballen fra å gå ut over død-linja med ei skli-takling. Vinner duellen med backen, går av stopperen før han fra veldig skrå vinkel banker kula opp i motsatt kryss. Nå styrer vi alt utpå der og setter opp mange gode angrep. Etter 34 min angriper vi på vår høyre side, vender spill inn på Marty som med ett nydelig hælspark setter opp Hussein som fosser igjennom og tupper inn ledermålet 2–1. Nå kjører vi kampen og skaper nok en stor sjanse før vi drar på oss ett noe uheldig gult kort og må spille med 10 mann ut omgangen og i starten av andre omgangen. Dette utnytter Valdreslaget på beste måte og scorer og utligner til 2-2 rett før pause, før de rett etter pause går opp i 3-2 og har snudd kampen, egentlig helt ut av ingenting. Men sånn er fotballen av og til, brutalt urettferdig. Men etter dette faller vi litt sammen og Valdreslaget er litt bedre enn oss i andre omgangen og setter to kuler til, og dermed 5-2. Vi får bare lære av dagens kamp og ta med oss det at vi faktisk fikk til mye bra spill og prøve igjen på onsdag mot Vind.